Anamaria Vasile

Scandal cu blesteme şi ameninţări în familia Pastramă! Totul a plecat de la 4.000 de euro

Familia Pastramă a ajuns în centrul unui scandal teribil, presărat cu blesteme şi ameninţări, din cauza unei tranzacţii imobiliare.

Totul a plecat de la suma de 4.000 de euro, care a devenit mărul discordiei între Nelu Pastramă, tatăl lui Bombo (foto jos) şi al Ralucăi, şi Maria Nicolae, zisă Caleaşca, din Colentina. Conform informaţiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, cei doi se cunoşteau de ani buni, fiind chiar vecini. Atât rudele Mariei Nicolae, cât şi Nelu Pastramă, afirmă că între aceştia a existat o înţelegere verbală prin care s-a stabilit ca Pastramă să îi dea un apartament, în schimbul sumei de 47.000 de euro. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ opt ani. “Nu există acte, fiindcă au stabilit să semneze contractul când va fi achitată toată suma. Cumpărătoarea a achitat 39.000 de euro acum vreo şase ani şi mai avea de dat diferenţa. Acum câteva luni a venit Nelu Pastramă şi a zis că o evacuează, fiindcă vinde casa altcuiva. I-a dat înapoi doar 30.000 de euro, diferenţa de bani a zis că o opreşte ca să achite nu ştiu ce utilităţi şi impozitul. Am mers împreună cu Maria Nicolae la Nelu Pastramă la firmă, să îi cerem banii, şi a fost foarte agresiv, a dat-o afară”, a declarat, pentru SPYNEWS, o rudă a Mariei Nicolae.


Însă, cum adevărul este întotdeauna undeva la mijloc, reporterii SPYNEWS au aflat şi în ce context a fost gonită din sediul firmei femeia care a stat în casa lui Nelu Pastramă aproape opt ani. Contactat de jurnaliştii noştri, afaceristul a declarat: “Am aşteptat timp de opt ani diferenţa de bani. Mai avea de dat 8.000 de euro. Nu ştiu cine ar mai fi avut atâta înţelegere, să aştepte opt ani după banii lui… În primăvară, am rugat-o să îmi dea diferenţa, ca să încheiem contractul şi să nu mai plătesc impozit pentru apartamentul respectiv. Mi-a zis că nu are. I-am oferit ocazia să vândă casa, cu cât vrea, ca să-şi recupereze banii şi să îmi dea şi mie suma datorată. M-a ţinut încurcat câteva luni, iar când m-am dus la uşa ei, mi-au zis că nu au reuşit să vândă. Abia atunci am scos casa la vânzare şi i-am zis că îi dau banii înapoi”.

Şi, pentru a-i demonstra că este de bună credinţă, Nelu Pastramă (foto sus) a chemat-o pe Maria “Caleaşca” la birou, pentru a-i returna banii pe care femeia îi oferise pe casă în urmă cu opt ani. Întâlnire care, însă, s-a încheiat cu blesteme şi ameninţări. “I-am dat 30.000 de euro în mână, iar 5.000 de euro i-am zis că îi dau când părăseşte, efectiv, casa. Ca să fiu sigur că pleacă rapid şi că nu sunt nevoit să merg prin instanţă, să obţin ordin de evacuare. I-am dat banii, când a plecat. I-am explicat că diferenţa de 4.000 de euro, până la 39.000, o opresc, pentru a achita utilităţile şi impozitele neplătite de ani de zile, precum şi pentru a remedia stricăciunile făcute de familia ei în casă. Au distrus totul în casa aia: au spart faianţa, au rupt parchetul, au smuls centrala termică de pe perete… Când a auzit că opresc 4.000 de euro pentru pagubele respective, a început să mă ameninţe, să urle şi să îmi blesteme copiii şi nepoţelele. Am văzut negru în faţa ochilor. Atunci a fost momentul în care am gonit-o din sediul firmei, i-am zis că dacă îmi mai blesteamă copiii şi nepoţii, o dau afară în şuturi, pe stradă”, a mai adăugat Nelu Pastramă, care a simţit pe pielea lui că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.

Loading...