Anamaria Vasile

SCANDAL LA PRO TV! SMILEY A UMILIT-O PE IRINA RIMES AZI-NOAPTE. CE A ZIS DESPRE EA, ÎN DIRECT LA VOCEA ROMÂNIEI

Au apărut și momente ceva mai tensionate la ”Vocea României”, Irina Rimes fiind luată în vizor de Smiley și de Tudor Chirilă. Pe de o parte, Smiley a lăudat prestația concurentului antrenat de Irina Rimes, însă Tudor Chirilă s-a dovedit a fi, așa cum ”îi stă bine”, intransigent.

ADVERTISING

Andi Țolea, concurentul aflat în echipa Irinei Rimes, a fost lăudat de Smiley. „Mă bucur că nu ești antrenat de Irina Rimes, pentru că ai fi cântat altceva. Momentul tău a fost nu drăguț, ci excepțional. Ai cântat cu sufletul”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă a pornit de la exprimarea ”momentul drăguț”, fiind de părere că mai bine… îl înjuri pe concurent. Orice artist dorește să impresioneze și să se poziționeze ”cât mai sus”, consideră Tudor Chirilă, iar jurații lucrează ”cu suflete”. „Eu am o rugăminte la Irina. Cel mai rău e să spui că a fost momentul drăguț, mai bine îl înjuri. Momentul nu poate să fie drăguț, drăguț e la mijloc, artistul vrea să fie sus. Noi lucrăm cu suflete, Irina, omul ăsta a cântat bine. E o chestiune de nuanțe. Iartă-mă că am făcut observația asta”, a transmis Tudor Chirilă.