Scandal si Soc la nivel mondial.. Chinezii vand carne de om pe post de carne de vita!

Scandalul de piață din China a fost dezvăluit atunci când pe Facebook a apărut și bizare cu macara : fotografii tulburătoare , care pretind a fi din China, și care este văzut trupul uman, care este vândut ca ar fi produs din carne în Africa , a raportat Daily Mail

Povestea a început după un share in masă in care au fost împărtășite de fotografii de la fabrica de carne pe rețelele sociale , care se văd jupuit corpurile umane , și pentru a încuraja această avalanșă servi presei în Zambia , care a anunțat textele lor spuse de oameni care au lucrat în aceste fabrici .

Dar, ambasadorul Chinei în Zambia neagă ferm aceste povești :

Localy răspândit Tabloid astăzi zvonuri că chinezii foloseau carnea umană și vândute ca carne de vită și Africa . Aceasta este calomnie total rău intenționat și absolut inacceptabile pentru noi . Ne exprimăm prin prezenta cea mai mare indignare și condamnarea acută noastre peste un astfel de act , a declarat ambasadorul chinez în Zambia , Yang Iouming .

În declarația sa el a spus că au pus în mod deliberat de oameni care au dorit să strice relațiile de lungă durată bune între Zambia și China.

oameni Chines vândut carne umană mort în loc de carne de vită și de a le trimite în Africa. Vă rugăm să evitați carnea de vită, indiferent de marcă, în special pe piețele din Africa și cu afro țară -Asian marfă mixtă a scris un utilizator Facebook.

Dar, în curând înșelăciune din jurul aceste fotografii a fost dezvăluit site-ul Snopes.com. Ei spun că fotografiile sunt campanie de marketing pentru un joc video Resident Evil 6 din 2012. ani. Imaginile care apar și care văd corpurile jupuit moarte suportate pentru filmare de publicitate pe piața Smithfield din Londra.

Pe de altă parte, apoi a sărit în sus de magazine false sub numele Vesker & Sin Resident Evil Macelarii uman și carne vândute sub forma unui corp uman.

Cu toate acestea, ambasadorul Chinei la Zambia a cerut autorităților să investigheze aceste acuzații, și ministrul adjunct al apărării din Zambia a cerut scuze în numele țării.

Vă rugăm să se alăture noi și partaja cu familia și prietenii ..

4 comentarii