Anamaria Vasile

Se despart? Cu hainele rupte, Oana a fost data afara din casa de Lis: “Sa-mi contacezi avocatul!”

Oana Lis ne-a lăsat iar fără cuvinte! De această dată însă, Oana Lis a vorbit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” despre cum Viorel Lis i-a rupt rochia de pe ea.

Oana Lis şochează iar prin acuzaţiile pe care i le aduce lui Viorel Lis. Soţia acestuia din urmă susţine că Viorel a bruscat-o, deoarece nu voia să iasă din camera lui.

Mai mult de atât, Viorel Lis simte că Oana încă îşi doreşte să îi vândă hainele, aşa că singura persoană alături de care mai doreşte să poarte o discuţie este avocatul Ionaşcu.

“M-a lovit la mână să ies din camera lui. A zis că vrea să vorbească doar cu domnul avocat. Doar în dânsul mai are încredere.

Nu ştiu cum să mă mai descurc cu Viorel, deoarece nu mă lasă să mai intru în camera lui. Crede în continuare că vreau să îi vând hainele.

Ce să facă un pensionar care se duce la păcănele cu 300 de costume“, a întrebat retoric Oana Lis.

“Am văzut doi oameni care se joacă cu viaţa. Asta am văzut acolo. E trist ce am surprins. Eu chiar credeam că am fost chemat pentru o problemă serioasă“, a afirmat avocatul Ionaşcu.

Oana Lis, care a fumat din nou după 15 ani de pauză, a fost luată la întrebări de un internaut pe contul ei de pe o rețea de socializare despre profesia pe care o are.

Întrebarea a venit după ce Oana Lis, care este căsătorită cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a transmis un mesaj prin care spunea că viața e cea mai grea meserie.

„Cea mai grea meserie…este viața!…”, a spus Oana Lis.

„Așa-i, dar și meseriile sunt grele când muncești! Tu ce meserie în afară de viață ai, Oana?”, a întrebat-o o admiratoare.

Replica Oanei Lis a venit instant: „Nu mor de foame, mersi de grijă!”.

„Nu mori de foame cât este moșu’ în viață și are pensie”, i-a transmis un alt internaut, potrivit Libertatea.

Contactată de CANCAN.RO, Oana Lis a făcut mărturisiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a soţului ei.

Potrivit declaraţiilor vedetei, Viorel Lis nu se poate hrăni singur, iar azi nu se simţea deloc bine şi nu au reuşit să vorbească prea mult.

În ceea ce priveşte ziua externării, se pare că aceasta nu va fi prea curând.

Viorel Lis a fost supus unei intervenţii chirurgicale la începutul acestei săptămâni şi, în timp ce era pe masa de operaţie, i-a crescut tensiunea.

Din fericire, medicii au reuşit să îl stabilizeze.

“Nu a fost externat. Azi nu se simţea prea bine. Am fost la el de dimineaţă, dar nu am reuşit să vorbim prea multe.

I-am dat iaurt cu linguriţa, iar mai târziu mă duc din nou la spital la el“, a declarat Oana Lis în exclusivtate pentru CANCAN.RO.

În cadrul unui interviu acordat recent, Oana Lis a povestit printre lacrimi că ea şi soţul său şi-au luat rămas bun înainte să intre în sala de operaţii ca şi cum ceva rău urma să se întâmple.

Viorel Lis i-a spus vedetei că o iubeşte şi a rugat-o să îşi găsească un alt partener în cazul în care el nu va trece cu bine peste operaţie.

“Ştiu, are o varsta, dar e omul cu care traiesc de 20 de ani. N-am cum sa nu-i fiu aproape.

A venit si fiul lui sa il vada de două ori. E prima oara cand raman singura dupa 20 de ani.

Am fost si la biserica si m-am rugat. Nu l-am vazut niciodata atat de rau. Te sperii. (…).

După ce s-a trezit mi-a spus că e prima oară când vorbeşte cu mine şi e primul pas în noua lui viaţă.

(…). Şi el s-a speriat răut de tot şi înainte să intre în sala de operaţie ne-am luat la revedere, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla.

Ne-am luat la revedere ca şi cum… eu am mai trecut prin asta.

Mi-a spus că mă iubeşte şi că şi-ar dori să îmi găsesc pe cineva care să mă facă fericită, să nu rămân singură. (…)“, a spus Oana Lis în urmă cu două zile în cadrul unei emisiuni TV.