Anamaria Vasile

Se intoarce Claudia Pavel la Exatlon in Dominicana? Andreea Mantea a facut anuntul

Andreea Mantea a facut o dezvaluire, aseara, la WOWbiz. In platou a fost invitat Bogdan, cel care a renuntat la competitia Exatlon, de aceea s-a discutat despre o revenire a fostilor concurenti.

Bogdan, fostul razboinic de la Exatlon Romania, a vorbit despre adevaratele motive pentru care a plecat din competitie, despre antipatii, dar si despre persoana pe care o vede castigatoare.

Dorul de familie m-a facut sau iau decizia. Acolo stai singur, esti doar tu si cu gandurile tale. Toti avem parerile noastre, caracterul nostru.

Competitia este reala si pe buna. Este greu sa rezisti. La traseu ne motivam unul pe altul si asta ne face sa mergem mai departe„, a declarat razboinicul la WOWbiz.

Atunci, Andreea Mantea l-a intrebat daca s-ar intoarce in concurs, spunand ca a vorbit si cu Claudia Pavel despre acest lucru: „Chiar vorbeam zilele trecute cu Claudia si spuneam ce ar fi daca s-ar intoarce la Exatlon. Tu te-ai mai duce„, a intrebat Andreea Mantea.

Bogdan a raspuns ca nu crede ca ar mai face acest pas pentru ca este o competitie foarte grea, iar dorul de casa este prea mare.

Exatlon Romania este un concurs sportiv in care Echipa Razboinicilor se confrunta cu Echipa Faimosilor pentru a castiga 100.000 de euro. Emisiunea poate sa fie urmarita de sambata pana marti, la Kanal D, de la ora 19:45.

Iubita lui Cătălin Cazacu, înşelată cu Claudia Pavel?! Ana Roman a spus totul în direct, la WOWbiz: ”Am fost însărcinată!”

După ce Claudia Pavel a venit în direct, la WOWbiz şi a vorbit despre ce a însemnat experienţa Exatlon România pentru ea şi a recunoscut că s-a apropiat mult de Cătălin Cazacu, însă nu poate spune că au o relaţie, iubita lui, Ana Roman, a venit să-şi spună versiunea.

În direct, la WOWbiz, Ana Roman a vorbit despre povestea pe care o trăieşte cu Cătălin Cazacu.

”Ne-am cunoscut la aeroport, aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume.

Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat.”, a spus ea.

”A vorbit cu părinţii mei la telefon, cu mama încă din primele luni. A deranjat-o unele lucruri, dar nu neapărat că are ceva cu el. El pleca foarte des şi o deranja asta, e mai de modă veche. Are două apartamente în Constanţa şi pleca mereu. Ori singur, ori cu prietenii. Am mers şi eu cu el, dar nu puteam mereu. Nu mi-am făcut probleme, mă suna mereu, vorbea frumos. Eu n-am ieşit seara fără el. Fiind fată, nu ieşeam.

În vară vorbisem să ne mutăm la el, dar eu dormeam mereu la el. În septembrie mi-am dus hainele la el. A fost o cerere în căsătorie, dar n-am luat-o în serios. A fost în largul mării, pe skijet-ul lui. Bineînţeles că i-am zis că da. Mi-a dat un inel, îmi este mare. E acasă.”, a mai spus Ana la WOWbiz.

”N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nunta noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să mai fie. A încetat să-i mai bată inimioara. Nu am luat-o ca pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă. ”, a spus ea.

”Am simţit că mă înşela. Îmi vorbea frumos, am avut o perioadă în care am fost despărţiţi, din cauza geloziei, am plecat din ţară, el m-a căutat şi m-a implorat să mă întorc. Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mă întorc. Am stat despărţiţi o lună. M-am gândit dacă merită să fim împreună, îl iubeam foarte tare şi m-a întors. Când a plecat la Exatlon mi-a spus să fiu cuminte. ”, a mai dezvăluit Ana.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x