Anamaria Vasile

Se limpezesc apele! Doua zodii vor avea o zi de vis

Ce anunță horoscopul zilnic 23 octombrie 2019 pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Berbec

Hărnicie şi atenţie concentrată pe chestiunile de muncă. Nativii vor avea parte de discrete clipe de plictiseală, de absenţă a motivaţiei sau a satisfacţiei, chiar dacă, la serviciu, lucrurile evoluează corect. Atenție la conflictele legate de locul de muncă. Tensiunea va spori în a doua parte a zilei, iar șefii nu vă mai susțin!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Taur

E nevoie de oridine și disciplină, respectare a regulilor, de disciplină pe care părinţii o vor introduce în relaţia lor cu copiii. S-ar putea să deveniți irascibil din cauza că ați ratat o afacere care părea avantajoasă. În a două parte a zilei aveți șanse să va regăsiți bună-dispoziție la o întrunire cu prietenii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Gemeni

Preocupările cotidiene domestice pot fi provocate de o chestiune juridică, administrativă, de natură legală, care să reglementeze un aspect patrimonial. S-ar putea că persoană iubită să va reproșeze lipsă de afecțiune și faptul că dedicați prea mult timp activității profesionale sau afacerilor. Este recomandabil să nu neglijați relația sentimentală din cauza dorinței de a câștiga mai mulți bani.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Rac

”Valuri” în sectorul sentimentelor şi al relaţiilor bazate pe emoţii, trăiri interioare, atracţie. Va urma un răstimp al tulburărilor afective, al pasiunilor intense, al percepţiilor subiective, deformate de entuziasm sau, dimpotrivă, de dezamăgire. Este posibil să interpretați greșit acțiunile unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri și să îi faceți reproșuri nemeritate

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Leu

Nevoia de a ieşi din situaţiile confuze, din “încurcăturile” financiare, indiferent de valoarea sumei în jurul căreia se învârt gândurile şi deciziile ori nesiguranţele nativului. Ar fi bine să nu va faceți un program strict pentru azi, fiindcă este posibil să survină evenimente neprevăzute. Scandal cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Fecioară

Luna va traversa sectorul casei I şi le va da un strop de calm necesar, de luciditate sau de pragmatism. Este posibil să va certați cu persoană iubită, pornind de la o contradicție într-o chestiune minoră. Nu lăsați chestiile fără importanță să vă strice romantismul.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Balanță

Urmează un marcaj astral discret pe axa celor două case ale sănătăţii. Urmează o stare de oboseală, dezinteres faţă de activităţile curente, plictiseală, refuz al efortului, înclinaţie spre depresie sau spre o inutilă insistenţă în a despica firul în patru. Relațiile sentimentale și sociale ar putea avea de suferit din cauza unor dificultăți de comunicare. Ar fi bine să amânați discutarea unor chestiuni profesionale importante și semnarea eventualelor documente oficiale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Scorpion

Veți avea un aliat de nădejde din toate punctele de vedere: organic, social, profesional. Scorpionii vor cultiva relaţii de interes, de cooperare, de construcţie a unui obiectiv de interes comun cu prietenii şi apropiaţii lor. Spre seară, nativii s-ar putea să fie invitați la o întrunire cu persoane apropiate. Puteți profită de ocazie pentru a va relaxa.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Săgetător

Cumpătare şi autocontrol, în ciuda elanului, a entuziasmului sau a dorinţei Săgetătorilor de a se impune într-un colectiv, de a convinge, de a cuceri o poziţie socială: raportare la familie ori de câte ori vor trebui să ia o decizie. Nativii au șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și de viață de familie, însă terbuie să aibă grijă că o persoană apropiată va invidiază și încearcă să va pună bețe în roate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Capricorn

Posibil interes pentru latura concretă a pregătirii lor profesionale, asumarea pe cont propriu a unor chestiuni administrative. O călătorie plănuită poate fi amânată sau organizarea ei însăşi întâmpină probleme organizatorice. După-amiază s-ar putea să resimțiți o indispoziție cauzată probabil de oboseală acumulată. Nu se întrevede nimic grav, dar va recomandăm să va menajați și să va odihniți mai mult.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Vărsător

Preocupări ce privesc banii, moştenirile şi avantajele obţinute de la persoanele dispuse sau de la instituţiile în stare să-i ajute. În prima parte a zilei este posibil să fiți foarte ocupat cu o problemă profesională care nu suportă amânare. Dacă un coleg sau un partener de afaceri va solicita ajutorul, horoscopul zilnic vă recomanda să faceți un efort și să nu îl refuzați.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 octombrie 2019 Pești

Nativii vor face un efort de afirmare, de bună organizare a performanţelor lor publice pe fondul unui activism evident dublat, uneori, de entuziasm, alteori motivat din dorinţa de a rupe un şir de ipostaze în care nativii nu au fost mereu la înălţime. În partea a doua a zilei este posibil să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani. Este vesrea pe care o așteptați de mult!

Loading...