Anamaria Vasile

Se numără Ilie Năstase printre invitaţii la petrecerea de nuntă a lui Brigitte şi Florin Pastramă? „A rămas înmărmurită”

Căsnicia lui Brigitte cu Ilie Năstase a ţinut primele pagini ale ziarelor pentru mult timp şi, la fel şi despărţirea lor. Luni, Brigitte a devenit în mod oficial soţia lui Florin Pastramă, iar apropiaţii au început să primească invitaţiile pentru petrecerea de nuntă. S-a zvonit că şi Ilie Năstase se numără pe listă, dar care-i adevărul?

Ilie Năstase s-a declară indiferent în privința nunții lui Brigitte Pastramă, însă a părut deranjat de faptul că vedeta nu a renunțat la numele de „Năstase” mai demult.

Brigitte Pastramă nici nu se gândeşte să-l invite pe fostul soţ, Ilie Năstase, la petrecerea de nuntă. Mai mult, vedeta este extrem de supărată pe el şi nu înţelege de ce fostul tenismen nu se bucură că şi-a găsit jumătatea. În plus, Brigitte i-a urat după nuntă să aibă parte numai de bine alături de Ioana, iar el… nici gând să-i ureze acelaşi lucru!

„Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru”, a declarat o prietenă de-ale vedetei, pentru VIVA!.

Loading...