Anamaria Vasile

Se ocupă de afacerile lui Cristi Borcea, dar radiază de fericire alături de alt bărbat! Iată cum arată noul iubit al Mihaelei Borcea

A fost, timp de 23 de ani, soţia lui Cristi Borcea, însă mariajul lor s-a destrămat în anul 2011, după ce afaceristul s-a îndrăgostit de Alina Vidican

Chiar dacă Mihaela nu mai este doamna Borcea, ea se ocupă în continuare de afacerile fostului acţionar de la Dinamo şi este manager al hotelului din Olimp pe care îl deţine Cristi Borcea. Mai mult decât atât, se pare că Borcea vrea să cumpere, chiar dacă se află în închisoare, un nou hotel în Olimp, iar cea care se ocupă de tranzacţie este nimeni alta decât Mihaela.

În vârstă de 49 de ani, Mihaela Borcea nu se gândeşte doar la afacerile fostului ei soţ, ci are grijă şi de viaţa ei privată. Potrivit presei tabloide, ea se iubeşte de mai mulţi ani cu Sorin Rap, cel care este fost poliţist şi îi era şofer Mihaelei.

Prima oară când s-a aflat de relaţia dintre Mihaela şi Sorin a fost pe vremea când bărbatul era însurat, iar soţia lui a ieşit public şi a acuzat-o pe fosta soţie al ui Borcea că i-a furat soţul.