Anamaria Vasile

Si-a luat copilul de la cresa cu o iritatie pe frunte. Acasa, mama si-a dat seama de la ce era pata si a avut un soc

O tanara mama de 19 ani din Washington si-a luat copilul de 2 ani de la cresa, ca apoi sa constate ca cea mica avea o iritatie pe fata. Cand si-a dat seama ce ii provocase fetitei iritatia, nu i-a venit a crede.

Alyssa Salgado isi duce copilul de doi ani la cresa pe timpul zilei, pentru a-si putea continua studiile. Intr-una din zile insa, femeia a observat ca fetita ei avea un semn rosu intre sprancene.

Si-a luat copilul de la cresa epilat intre sprancene

„Initial am crezut ca e o zgarietura insa imediat ce am ajuns acasa m-am uitat mai atent: femeile de la cresa au decis sa imi epileze copilul intre sprancene. Imediat am contactat directoarea cresei, care a inceput sa inventeze scuze…

Nu aveau niciun drept sa imi atinga fiica. I-am dat nastere si iubesc fiecare detaliu al ei. Aceste femei au „avut grija” sa ii corecteze copilului meu modul in care arata.”

In continuare, mama povesteste cum nu e primul incident de acest fel. O alta mama a patit si povestit exact acelasi tip de experienta, cand baietelul sau de nici 2 ani s-a intors de la cresa cu acelasi semn distinctiv intre sprancene, semn ca fusese epilat.

In replica, Columbia Basin College, locul unde cele doua mame aveau copiii dati in grija, a anuntat va a demarat o ancheta interna pentru a vedea daca angajatii cresei au avut un comportament abuziv.

Te-ar putea interesa si: Bona se afla singură cu copilul când ceva ciudat s-a întâmplat! Părinții celui mic au izbucnit în lacrimi în momentul în care s-au uitat pe camerele de supraveghere

Povestea unei femei din California, bonă pentru un copil de trei ani, a făcut înconjurul lumii. Părinții au fost cei care au ținut morțiș să spună tuturor întâmplarea prin care au trecut alături de femeia care a devenit ”eroina” fiului lor.

Când bona a intrat în casă, primul lucru pe care l-a auzit a fost un zgomot ciudat. În locuință se mai afla, lângă ea, copilul de trei ani de care avea grijă. Femeia a intruit îndată că ceva nu este în regulă, iar primul reflex a fost să-l ia pe cel mic și să iasă pe ușă. În tot acest timp, pe scară cobora zgomotos un hoț.

Potrivit insideedition.com, femeia s-a refugiat, împreună cu cel mic, la un vecin, ferindu-l pe copil de orice pericol.

Părinții care au vizionat apoi imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au mulțumit bonei în lacrimi pentru gestul făcut. „Îi sunt recunoscător pentru ce a făcut pentru fiul meu. Sunt atât de fericit că se află în viețile noastre”, a declarat Jonathan Lai, tatăl copilului.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x