Anamaria Vasile

Şi-a refăcut viaţa? Bianca Rus, cadou neaşteptat: „Mulţumesc”

A fost o perioadă tumultoasă pentru Bianca Rus! A anunţat că divorţează, au urmat declaraţii şi acuzaţii, însă acum se pare că lucrurile se aşează în viaţa ei. Cea mai recentă postare de pe reţelele de socializare i-a pus de admiratorii săi pe jar. Şi-a făcut un nou iubit?

În urmă cu câteva luni, Bianca Rus declara că nu este pregătită să îşi refacă viaţa. Se pare că a reuşit să treacă şi peste acest mic impediment, căci astăzi a primit un cadou neaşteptat. Bruneta s-a fotografiat ţinând în braţe un buchet foarte mare de trandafiri.

„A simți prezentul înseamnă să prevezi VIITORUL, iar ceea mai tulburătoare floare ar fi trandafirul dacă nu ar exista femeia. MULȚUMESC”, a scris Bianca Rus.

Viaţa ei, într-o continuă schimbare
Încă de anul trecut, Bianca Rus s-a pus pe schimbări, după ce şi-a micşorat stomacul pentru a ajunge la silueta pe care şi-o doreşte. A slăbit peste 50 de kilograme şi se declară mulţumită cu felul în care se arată. Recent, a mers şi la medicul estetician, acolo unde şi-a modificat puţin buzele.

Cât despre un nou iubit, bruneta a dat detalii despre cum ar trebui să fie. „Cu dragostea mai aştept un pic. Nu mi-am găsit dragostea în vara asta, poate la iarnă. Bărbatul care să-mi fure inima trebuie să fie potrivit pentru mine, mă refer să fie înţelegător cu el, să nu aibă vicii, vreau să aibă toate calităţile din lume, să fie şi înalt şi frumos şi bogat. Şi să mă iubească şi să facem şi un bebe”, a spus Bianca Rus la Antena Stars în urmă cu câteva săptămâni.

Loading...