Anamaria Vasile

Simon regreta remarca la adresa concurentei

Simon face o remarcă acidă când află ce piesă va interpreta această fetiţă. Imediat regretă fiecare cuvânt

Copiii ne vor încânta întotdeauna cu inocenţa şi naturaleţea lor încă de la cele mai fragede vârste, mai ales atunci când au un talent nativ cu totul remarcabil. Fetiţa din aceste imagini reuşeşte să impresioneze atât juriul, cât şi publicul spectator, cu o voce extraordinară şi cu o dezinvoltură ieşită din comun.

Celine Tam este numele acestei fetiţe vesele şi joviale care a participat cu multă bucurie la concursul de talente „America’s Got Talent”. Acesta a fost de fapt şi visul ei dintotdeauna datorită faptului că iubeşte mult muzica şi este o fană declarată a artistei Celine Dion.

Părinţii micuţei şi-au dat seama de talentul ei vocal de excepţie în momentul în care au auzit-o cântând piese destul de dificile ca registru muzical.

Numele surorii ei mai mici completează în mod fericit întreg numele artistei canadiene deoarece micuţa de 9 ani se numeşte Celine, iar sora ei mai mică, Dion.

La început, Simon Cowell a încercat oarecum să o tachineze pe fetiţă pentru că ea aducea tot timpul în discuţie numele şi muzica celebrei cântăreţe canadiene.

Din momentul în care fetiţa a început să cânte cu o naturaleţe uimitoare „My Heart Will Go On”, melodia ce a consacrat-o pe adevărata Celine Dion, cu toţii au rămas fără cuvinte vizavi de performanţa ei vocală.

La un moment dat publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o frenetic pe micuţa Celine, răsplătind-o astfel pentru talentul ei. Chiar şi Simon a fost extrem de impresionat de reprezentaţia fetiţei care cu siguranţă va avea un viitor strălucit în muzică. Minunată interpretare!