Anamaria Vasile

Simona Gherghe, şocată de ceea ce i-a spus o invitată din platoul „Acces Direct”. Apelul făcut de prezentatoarea TV

Simona Gherghe este șocată! Invitaţi în platoul „Acces Direct”, o mamă şi copiii ei au făcut dezvăluiri halucinante. Una dintre fetiţele mamei Mirela susţine că este bătută de învăţător.

O fetiţă a povestit cu lacrimi în ochi cum domnul învăţător, ea fiind în clasa întâi, a lovit-o de mai multe ori şi a tras-o de păr. Nu doar ea a fost în această situaţie, ci şi o altă colegă de clasă.

„Nu este drăguț deloc. Mă bate! O dată m-a tras de păr pentru că nu am știu să scriu”, a spus fetița în platoul „Acces Direct”.

„Domul învăţător, poate se uită acum, să nu mai facă lucrul ăsta şi dacă tu nu ştii să scrii cel mai bine ar fi să îţi arate. Domnul Sebastian, vă rog eu şi invitaţii mei, să nu o mai bateţi pe Mihaela”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a oprit emisiunea când a văzut-o ce avea invitata ei în gură. Prezentatoarea TV nu a rezista, a cerut repede un şerveţel şi a pus-o să scuipe.

Simona Gherghe a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă.

Prezentatoarea TV a reacţionat imediat şi i-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.

Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm un şerveţel doamnei. Ca să ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sala.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Gherghe, care a rămas fără cuvinte când a văzut că iubitul femeii a cerut-o în căsătorie pe aceasta în direct:

”Vreau să vadă că îi pun inelul pe mână chiar aici, în faţa tuturor. Mă laşi să fiu tată la copii tăi? L-am cumpărat, surpriză, l-am ţinut pitit. Nu trebuia să o fac aicea, ci la primărie, dar am vrut să demonstrez că nu am luat-o din ambiţie”.

Bruneta susţine că nu i-a furat soţul surorii sale şi că între ei e o poveste de dragoste mai veche:

”Suntem surori numai după mamă. Înaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Aşa am fost dintotdeauna, îndrăgostiţi. Noi am mai fost împreună şi acum vreo şapte ani.

Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, în Târgovişte, unul la părinţii mei şi trei sunt cu mine.

Cei de la centru au 14 şi 13 ani. Îi văd o dată pe lume. Nu le dă voie până la 18 ani. Eu am apelat şi eu i-am dat”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x