Anamaria Vasile

Situații în care oamenii educați NU se duc la toaletă

Tatler, una dintre cele mai vechi reviste din Marea Britanie a publicat un ghid al mersului la toaletă. Revista încearcă să lumineze cititorii privind eticheta locului unde și regele merge singur.

Se pare că în materie de întâlniri amoroase, mersul la toaletă în timpul unei astfel de rendez-vous este interzis cu desăvâșire până la a cincea întâlnire. Motivul? Nu ai vrea ca partnerul tău să se gândească prea repede la părțile tale intime.

Și mersul la toaletă înainte ar trebui să fie suprimat pentru că “strică momentul”. Daca simțiți cu adevărat nevoia, așteptați cinci minute după încheierea actului înainte să mergeți la baie.

În caz de despărțire, ar fi indicat să eviți toaleta. Motivul ar fi faptul că arată slăbiciune.

Redactorii revistei nu au uitat nici de aspectul profesional. Aceștia au scris că mersul la toaletă în timpul unui interviu este stric interzis pentru că, trimiți mesajul că nu te poți controla.

Dacă emoția te împinge să bei mai multe lichide decât ai nevoie în timpul proprii nunți, revista britanică spune că: să fii emoționat nu e o scuză să părăsești incinta pentru o alta.

Ce este nepermis în materie de eticheta la toaletă: Urinatul în pisicină nu este acceptat.

Ce este acceptat: Urinatul în spații libere, la țară sau în mare (dacă înoți în larg). Incredibil, dar expresia “a făcut pe el de râs” este acceptată și chiar văzută ca ceva adorabil.