Anamaria Vasile

Șoc în dosarul Caracal! După ce Luiza Melencu a fost răpită pe 14 aprilie, bunicul ei a primit un telefon în care era asigurat că este bine și că pleacă în străinătate. Ce s-a descoperit acum despre telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, în urmă cu trei luni, și care avea o cartelă prepay, a fost monitorizat de DIICOT Craiova din luna iunie, dar nu i-au identificat proprietarul până pe 26 iulie, când l-au găsit acasă la criminal.

După ce Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna Dioşti, a fost răpită pe 14 aprilie, bunicul ei a primit un telefon în care era asigurat că este bine și că pleacă în străinătate. Când dosarul a fost transferat de la Parchet la DIICOT Craiova, pe data de 5 iunie, procurorii au început cercetările și au căutat pe teren de unde au fost cumpărate telefonul si cartela prepay respective.

Din acel moment, telefonul nu a mai fost folosit, susține aceeași sursă.

DIICOT Craiova nu a recunoscut până astăzi faptul că avea suspiciuni în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă, pentru că nu-l identificase pe el, ci avea mașina fără număr și, aflăm astăzi cu toții, unul dintre telefoanele sale! E neclar în acest moment dacă Gheorghe Dincă a folosit telefonul din cazul bunicului Luizei și în cazul Alexandrei, când a sunat-o pe mamă. Cert este însă că în momentul în care au intrat în casă, procurorii au descoperit „cel puțin trei telefoane”, dintre care unul exista în baza de date a cazului Luizei.
C