Anamaria Vasile

Sotia lui Ioan Luchian Mihalea a rupt tăcerea. Mărturisirea făcută de Adina!

Indragitul artist Ioan Luchian Mihalea si-a gasit sfarsitul in urma cu mai bine de 24 de ani in cel mai tragic mod cu putinta. Cantaretul a fost vicima unei crime odioase despre care s-a scris si s-a comentat foarte mult in presa in perioada imediat urmatoare uciderii acestuia cat si in anii care au urmat.
Ioan Luchian Mihalea a fost compozitor, solist si dirijor al grupului “Song”, un artist iubit de romani pentru calitatile sale vocale cat si pentru caldura si dragostea pe care o punea in fiecare melodie cu care ne incanta.
Artistul era casatorit si avea un baietel pe care il iubea mai mult decat orice pe lume. ” Cand am nascut si-a pus mainile la ochi, ii dadusera lacrimile. Il adora pe Ionut. Il ridicase pe un piedestal”, a povestit sotia regretatului artist.
Ziua de 29 noiembrie 1993 avea sa schimbe totul pentru Adina, sotia artistului, iubirea vietii lui, asa cum o numea acesta de fiecare data cand vorbea despre ea, si pentru micutul lor de numai 4 ani. Artistul este smuls din viata lor in cel mai brutal si de neinteles mod.
Adina a facut urmatoarea declaratie intr-un interviu acordat Antenei 1: ” Am iesit foarte greu din doliu, am fost scoasa de altii din doliu, nu voiam sa mai ies practtic din doliu, dar am vrut sa fiu o mama buna pentru copilu meu.”
Adaptare dupa sursa: antena3.ro