Anamaria Vasile

Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere! Cei care au văzut-o au rămas şocaţi! „Îţi stă groaznic!”

Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere!

Raluca Pascu, soţia îndrăgitului Pepe, are o mulţime de urmăritori pe reţelele de socializare, iar de curând a făcut un curs de make up artist şi postează imagini „înainte” şi „după” cu fetele pe care le machiază.

Ei bine, fanii tinerei apreciază mult modelele de machiaj pe care protagonista noastră le expune şi nu mai contenesc cu laudele şi încurajările.

Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! „Nu te supăra, dar arăţi foarte urât”

De curând însă, partenera de viaţă a lui Pepe a fost desfiinţată de urmăritorii ei de pe instagram după ce a postat un filmuleţ ce o înfăţişa fardată cu nişte culori care, spun cei din comunitatea ei virtuală, nu o avantajau absolut deloc.

Comentariile negative au început să curgă imediat după apariţia video-ului în care vedeta părea extrem de încântată şi mândră de stilul adoptat.

„Buhuhu, zici că eşti travestit. Îţi stă naşpa rău aşa. Mai frumoasă eşti naturală decât boită în halul ăsta!, a comentat o femeie.

„Sincer nu-ţi stă bine machiată aşa, nu te supăra, dar arăţi foarte urât”, a scris o fană a frumoasei brunete.

„Eşti bună de speriat! Îţi stă groaznic!”, este un alt mesaj negativ pentru Raluca.