Anamaria Vasile

Spune-mi cum iti inchizi pumnul si iti voi dezvalui personalitatea ascunsa. Cel mai nou test

Multe miscari sau posturi pe care le facem cu trupurile noastre nu ne-au fost invatate, pur si simplu le-am ales in mod natural sau inconstient. De aceea, de data aceasta, vom fi bazati pe modul in care va inchideti mana, pentru ca aceasta pozitie a pumnului dezvaluie multe trasaturi despre personalitatea voastra, modul in care va referiti la altii sau cum va apropiati de viata.

Este un test simplu, care nu va dura mult timp pentru a face, trebuie doar sa observe cu atentie modul in care va pune degetele atunci cand inchideti mainile in pumn, acestea sfarsesc prin dezvaluie chiar relatia de cuplu si cum este caracterul nostru.

Inchiderea pumnului este o actiune cea mai normala, uneori prin stres, fiind frustrata, suparata, printre altele. Si poate ca nu stiti prea multe despre aceasta practica, dar vom dezvalui lucruri despre personalitatea voastra care va vor lasa impresionati. Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este inchiderea si urmariti-l cu atentie, acum, priviti fotografiile de mai jos si selectati cel care se apropie cel mai mult de modul in care va inchideti pumnul, gata sa stiti despre personalitatea dvs.

Daca l-am lovit, nu uitati sa ne sprijiniti cu un asemenea si lasati-va parerea in comentarii. Cum iti inchizi mana?

1. Toate degetele peste degetul mare : Pentru altii sunteti creatorul, oamenii care au creativitate pot fi oameni foarte inteligenti. Emotionalitatea se raspandeste pentru toata lumea, entuziasmul si dispunerea dvs. sunt mereu pe ordinea de zi, insa uneori puteti deveni foarte schimbatoare. Ei au talentul, au sensibilitate si lemnul ca artist, din cauza modului in care tind sa te exprimi. Oamenii va considera inteligenti si precauti. Armonia si linistea fac parte din ziua de azi. Cum esti cu adevarat: Sunteti o persoana calma, amabila de natura si prudenta, preferati sa pastrati linistea pentru a rani oamenii. Esti foarte sociabil si usor de rezolvat.

Sunteti un suflet liber care merge dupa realizarea viselor dvs. si, desi sunteti foarte draguti, alegeti sa aveti putini, dar adevarati prieteni. Cand te indragostesti: Drama nu este chestia ta, preferi o relatie calma fara atatea probleme, o relatie in care poti sa fii tu si sa te simti liber si relaxat. Dar, uneori, chiar si atunci cand nu sunt confortabile deloc, tu stai pentru ca esti foarte plin de compasiune, nu-mi place doare si cand te doare, ai tendinta de a ierta foarte repede si sa uite, o caracteristica care foarte putini au. Nu-ti plac dramele. Prin urmare, preferati situatii relaxate si confortabile. Daca l-am lovit, nu uitati sa ne sprijiniti cu un asemenea si lasati-va parerea in comentarii.

2. Degetul mare peste celelalte degete: Sunteti cineva foarte prietenos, oamenii tind sa va increada cu usurinta, aveti carisma si talent. De obicei, obtii admiratia si respectul celorlalti; Sunteti inteligenti, generosi si buni. Stima de sine este cu adevarat impresionanta. Sunteti flexibil si atent si intotdeauna incercati sa fii corect in functie de situatie. Cum esti cu adevarat: Uneori, frica te blocheaza de obicei si te face sa nu faci multe lucruri, intotdeauna ti-e frica de a fi ranit, esti foarte sensibil si de buna inima. Asteptarile dvs. sunt foarte mari, dar va temeti ca pierdeti si nu riscati. Ce te face fericit este ca acei oameni pe care ii iubesti iti arata aprecierea lor si sunt acolo cand ai nevoie de ele, pentru ca de obicei esti cineva care este intotdeauna acolo cand are nevoie de ea, adica iti place reciprocitatea.

Cand te indragostesti: Nu stii cum sa renunti la trecut si sa nu scapi de amintirile care te ranesc. Intotdeauna va este frica sa va deschideti inima, chiar daca doriti sa o faceti, nu o faceti pentru ca va temeti de esec sau va rupeti inima. Deci, alegeti sa puneti o bariera si va aratati ca pe cineva dezinteresat in subiectul iubirii. Daca l-am lovit, nu uitati sa ne sprijiniti cu un asemenea si lasati-va parerea in comentarii.

3. Degetul mare peste un deget: Principalele tale arme sunt intuitia si imaginatia. Te vad ca pe cineva generos si colaborativ, dar uneori cu anumite nesiguranta. Sunteti entuziasti, dar numai cu ceea ce va place. Esti curios si explorator, esti nerabdator si tenace, te duci in cautarea intereselor tale. Aveti un mare simt al umorului, ceva care sfarseste prin a atrage atentia tuturor, de aceea intotdeauna aveti tendinta de a fi inconjurati de multi oameni.

Ai lemn de conducere. Cum esti cu adevarat: Iti place sinceritatea, nu esti o persoana care se indreapta in jurul tufisului pentru ca intotdeauna ai o mare siguranta in tine si in actiunile tale. Sunteti foarte amabili si respectuitori, aratati o multime de nobilime si bunatate, dar aveti grija! Multi oameni profita de asta. Cel mai bun lucru este ca aveti un al saselea simt pentru a identifica pe cei care sunt cu voi pentru apreciere si pe cei care sunt interesati.

Cand te indragostesti: Iti lipseste inca unul pentru a-ti exprima ceea ce ai si nu pentru ca nu simti, ca iti place sa fii putin rezervat in chestiuni de dragoste. Desi dragostea ta este foarte importanta pentru tine, visele tale sunt prioritatea ta, dar, bineinteles, si tu visezi la un viitor alaturi de cineva care chiar vrei, dar iti place sa stabilesti prioritati. Daca l-am lovit, nu uitati sa ne sprijiniti cu un asemenea si lasati-va parerea in comentarii.