Anamaria Vasile

Știai că forma degetelor tale spune multe despre caracterul tău? Iată dovada!

Recent savanții au găsit o legătură spectaculoasă între forma degetelor și trăsăturile caracterului nostru. Poate părea ciudat, dar o astfel de legătură chiar există! Urmăriți cu atenție imaginea de mai jos, care exemplu este cel mai apropiat de forma degetelor dvs.?

Degete de tip A

Dacă forma degetelor dvs. este ca în imaginea A, probabil sunteți o persoană ce preferă să-și ascundă sentimentele. Sunteți mult mai independent și încrezut decât își imaginează cei din jur.

De regulă acționați cu un simț al dreptății și nu-i suportați pe oamenii mincinoși. Puteți fi foarte emoționat, dar de regulă sunteți bun la suflet și nu le faceți probleme celor dragi.

Viața dvs. este plină de bucurie și sunteți o persoană mărinimoasă, chiar dacă aparența poate fi alta. De asemenea probabil aveți momente în care sunteți excentric.

Degete de tip B

Dacă degetele dvs. au forma din imaginea B, probabil duceți lipsă de încredere în sine și aveți dificultăți în comunicarea cu oamenii, mai ales cu cei străini. În schimb vă este ușor să vă îndrăgostiți și aveți o atitudine mereu binevoitoare față de persoanele dragi, acordându-le toată atenția dvs.

Sunteți o persoană perseverentă, care merge până la capăt atunci când se concentrează asupra unui obiectiv. În astfel de situații dvs. uitați complet de riscuri și de posibilitatea eșecului, de aceea de cele mai multe ori obțineți ceea ce v-ați propus.

Degete de tip C

Dacă forma degetelor dvs. e mai apropiată de imaginea C, probabil sunteți un adevărat făcător de pace!

Sunteți o persoană la care emoțiile au o pondere foarte mare. Dacă ceva vă irită, vă este foarte ușor să renunțați și să uitați de acel factor iritant. Când vedeți o nedreptate, cei din jur ar trebui să se teamă de reacție dură și serioasă a dvs.

Totodată aveți o fire foarte fină și gingașă. Cel mai important pentru dvs. este ca lumea din jur să fie din ce în ce mai bună și mai fericită.