Anamaria Vasile

Suc pentru curățarea colonului

Acest suc de detoxifiere te va ajuta să pierzi kilogramele în plus mai repede decât crezi şi va favoriza eliminarea toxinelor. Ficatul tău lupta zi de zi cu toxinele acumulate în organism, de aceea trebuie din când în când să îl ajuţi să facă acest lucru. Băuturile de detoxifiere fac minuni în acest sens şi sunt recomandate de medicii specialişti. Ingredientele pe care le foloseşti trebuie să fie proaspete şi organice, pentru că rezultatele să fie cele aşteptate.

Prepară un suc de detoxifiere foarte gustos! Iată care selimunt ingredientele necesare:

– o jumătate de lămâie

– un castravete

– o linguriţă de ghimbir proaspăt dat prin răzătoarea mică

– câteva fire de pătrunjel

– o jumătate de cană de apă (dacă este posibil de izvor)

Se spală bine lămâia, castravete şi pătrunjelul. Lămâia se curată de coajă, iar castravetele se taie cubuleţe. Se pun apoi toate ingredientele într-un blender şi se amestecă foarte bine. Sucul obţinut se bea seară, înainte de culcare. Consumă-l cel puţin două săptămâni, pentru rezultate optime.

Castravetele şi lămâia contribuie la detoxifierea organismului, curată sângele şi elimina substanţele nocive din corp. Ghimbirul intensifica arderile, iar pătrunjel îţi oferă o mulţime de nutrienţi necesari unui organism sănătos. Acest suc de detoxifiere te va face să te simţi mult mai bine, îţi va oferi un somn liniştit şi odihnitor şi va îndepărta toate efectele negative pe care le are stresul asupra corpului. În plus, te va scapă rapid de kilogramele în plus.

O alimentaţie corespuznatoare este absolut necesară pentru un organism sănătos, aşa că asigura-te că nu consumi prăjeli, sucuri acidulate sau dulciuri. Fă cât mai multă mişcare pentru că această reţeta să dea un randament mai mare.