Anamaria Vasile

Sunt insarcinata cu cumnatul meu, dar asta nu il deranjeaza pe sotul meu!” Cum s-a ajuns la asa ceva

Mama a trei copii este din nou insarcinata si urmeaza sa nasca in scurt timp. De data aceasta, tatal bebelusului nu este sotul ei, ci cu cumnatul acestuia.

Rachel Wilcox este mama a trei copii, iar acum este din nou insarcinata, dar tatal bebelusului nu este sotul sau.

Rachel s-a oferit sa fie mama surogat pentu sora sotului sau si pentru partenerul acesteia dupa ce cancerul la colon a lasat-o infertila pe cumnata sa.

Amanda a fost diagnosticata cu cancer la colon in urma cu 3 ani, dar chimioterapie si radioterapia au ajutat-o pe tanara sa isi revina. In schimb, ea nu va putea ramane insarcinata niciodata.

„Cand eram insarcinata cu al treilea copil ii povesteam medicului meu despre situatia Amandei. Acesta m-a privit si mi-a spus <> Am inceput sa rad. Ii spusesem deja ca sarcina cu numarul 3 va fi ultima pentru mine”, a declarat Rachel.

„Eu si cu Amanda avem o relatie stransa de foarte multi ani. Sunt cu fratele ei de cand eram in liceu, practic am crescut impreuna. Mai mult decat cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a mai spus Rachel.

„Sotul meu a sustinut in totalitate aceasta idee si nu i s-a parut ciudat ca voi purta in pantece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naste in curand fetita cumnatilor sai.

Cei trei copii au inteles perfec situatia si spun : „Mami este insarcinata, dar este copilul unchiului Reid si o sa i-l dea lui”, scrie Mirror.