Anamaria Vasile

Surpriză gigantică în showbiz! Fata cea mică a Prodancei, mamă la doar 19 ani

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de la noi. A demonstrat mereu că se poate și că are motive să fie mândră atât de munca și de viața ei, cât și de copiii săi, care sunt educați, învață bine și i-au dat tot timpul motive de bucurie.

Anamaria Prodan are două fiice, pe Sarah și pe Rebecca. Ambele i-au oferit numeroase motive de mândrie, de-a lungul timpului, așa că sexy-impresara nu prea are ce să le reproșeze. Soția lui Reghe le vede responsabile pe amândouă, mai ales că au început de ceva timp să-și câștige singure primii bani. Cu toate acestea, Anamaria a oferit câteva detalii cel puțin interesante despre fiica ei cea mică, Sarah.

Aceasta a mărturisit în cadrul show-ului ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, de pe Antena Stars, că o vede pe Sarah „spărgând gheața” și făcând copii înaintea Rebeccăi. „Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. Despre viața ei, Anamaria Prodan poate spune numai cuvinte de laudă. Și nu doar ea, ci și cei care o cunosc!

Pe lângă cariera pe care și-a construit-o, blondina se poate lăuda și cu o familie superbă și extrem de unită. Anamaria Prodan a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 27 ani și susține că aceasta este vârsta ideală pentru a avea un copil, mai ales că trebuie să îți și trăiești viața și să treci prin tot felul de experiențe, pentru a putea fi pregătită, ca femeie, să dai viață.