Anamaria Vasile

Surpriza pentru mireasa

Mireasa credea că nunta s-a terminat: Apoi mirele indică spre balcon şi îi spune „trebuie să-ţi mărturisesc ceva”

O ceremonie de nuntă are întotdeauna momentele ei de neuitat pe care atât mirii, cât şi restul invitaţilor, le vor ţine minte toată viaţa.

La această ceremonie, cea surprinsă este mireasa, care îşi vede elevii oferindu-i o surpriză muzicală cu totul neaşteptată.

Liz, mireasa din aceste imagini, este profesoară la o şcoală unde le formează elevilor săi aptitudini muzicale. Ea preda aici dans şi teatru muzical, adorându-i pe toţi elevii săi.

Iubitul ei, Ollie, ştia cât de mult înseamnă pentru aleasa inimii lui copiii pe care îi purta în lumea magică a muzicii şi tocmai de aceea în complicitate cu aceştia şi cu o colegă, a organizat un moment cu totul special în ziua nunţii lor.

Copiii au păstrat secretul şi când ceremonia de nuntă părea că se terminase, mirele i-a spus miresei ca trebuie să-i mărturisească ceva, rugând-o să-şi întoarcă privirea spre balcon.

Acolo, copiii dirijaţi de Jeren au început să cânte cu vocile lor de îngeri melodia „A Thousand Years” interpretată în varianta originală de Christina Perri.

Liz a fost extrem de emoţionată deoarece îi iubeşte pe copii foarte mult. Micuţii au interpretat această piesă cu multă sensibilitate şi expresivitate, oferindu-i profesoarei lor un dar nepreţuit.

Emoţia şi bucuria momentului s-a citit cu claritate pe chipul miresei ai căror ochi s-au umplut de lacrimi. La finalul cântecului, toţi copii i-au făcut cu mâna profesoarei lor dragi.

Viitoarele mirese şi viitorii miri sunt copleşiţi de emoţii când, în sfârşit, se apropie ziua în care trebuie să-şi pună pirostriile.

Conştientizarea faptului că perioada de luni şi luni de planificări şi aşteptare e pe cale să se sfârşească, reuşeşte, de cele mai multe ori, să ducă la instaurarea unei stări de panică, în ultimele zile de dinaintea nunţii.

În cele ce urmează sunt prezentate câteva modalităţi prin care cuplurile îşi pot calma nervii în orele de dinaintea momentului pentru organizarea căruia au investit atât de mult timp şi efort, încă de când s-au logodit.

Rezervaţi-vă o noapte întreagă de somn. Cuplurile ar trebui să îşi facă o prioritate din a se odihni suficient în noaptea de dinaintea zilei în care vor merge spre altar. Culcaţi-vă devreme în ultima seară de burlăcie, astfel încât să arătaţi cât mai bine şi să aveţi suficientă energie în ziua cea mare care, fără îndoială, va începe devreme şi se va termina târziu. Un somn odihnitor este esenţial pentru a vă asigura că veţi fi într-o dispoziţie bună atunci când veţi rezolva tona de sarcini pe care le veţi avea în ziua nunţii.

Petreceţi timp cu familia şi prietenii. După toate probabilităţile, prietenii cei mai apropiaţi şi membrii familiei vor avea roluri importante în cadrul nunţii voastre şi, petrecând timp cu ei, e o modalitate excelentă de a vă ţine nervii sub control, totodată distrându-vă înainte, în timpul şi după ceremonie.

Nu vă temeţi să delegaţi responsabilităţi. În ciuda lunilor de planificări, mirii ajung să aibă o listă întreagă cu lucruri de făcut chiar şi pentru ziua nunţii. Dacă această listă este copleşitoare, viitoarele mirese, respectiv viitorii miri, ar trebui să delege, fără teamă, o parte din sarcinile de pe listă. Domnişoarele şi cavalerii de onoare vor putea, fără îndoială, să se ocupe de orice sarcină importantă care nu necesită implicarea miresei sau a mirelui.

Relaxaţi-vă pe măsură ce se apropie ceremonia. Pe măsură ce se apropie momentul de începere a ceremoniei, cuplurile care sunt pe cale să se căsătorească ar trebui să-şi rezerve timp să-şi tragă sufletul şi să se relaxeze. Odată ce le-au fost aranjate coafurile şi machiajul, viitoarele mirese ar trebui să ia o pauză, să respire adânc sau să aranjeze cu fotograful să le facă o serie de poze amuzante, înainte de nuntă, împreună cu domnişoarele de onoare. Viitorii miri pot face acelaşi lucru împreună cu cavalerii de onoare, schimbând câteva glume, pe ultima sută de metri, pentru a se asigura că sunt cu toţii relaxaţi şi pregătiţi înainte de a merge să-şi ocupe locurile în cadrul ceremoniei.