Anamaria Vasile

Suspectul ar fi sunat-o pe mama victimei pentru a-i transmite un mesaj liniștitor

Noi detalii cutremuratoare în cazul crimei odioase de la Caracal. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, bărbatul reținut de DIICOT s-a declarat nevinovat și nu-și asumă vina în fața oficialilor.

Mai mult de atât, potrivit unor surse din jurul cazului, bărbatul ar fi apelat-o pe mama victimei la 2 ore și jumătate de la apelurile făcute către Serviciul de Urgență. Acesta s-ar fi recomandat drept ginerele ei și i-ar fi transmis că el și fiica ei vor pleca la muncă în Belgia.

Cel mai probabil, bărbatul încerca să detensioneze situația și să le distragă atenția autorităților de la ceea ce se întâmpla deja. Momentan, aceste informații n-au fost confirmate, jurnaliștii de la Antena 3 precizând doar că aceste detalii au fost făcute publice de cei aproapiați cazului.

Tatăl Alexandrei, umilit de Șeful Poliției de la Caracal

”Eu nu pot să-i las pe oamenii ăștia nepedepsiți? Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui Alexandrei că ”dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătești tu pagubele acestei investigații. (…)L-a chemat să participe la două dintre cele trei descinderi, punându-l pe el să spargă ușile”, a povestit Cumpănașu, în direct la Antena 3

Mama Alexandrei a făcut primele declarații pentru Antena 3

„Inima îmi spune că trăiește, că este în viață. Nu știu. Până nu iese testul ADN nu știu. Nu pot trece pe acolo (locuința suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă – n.red)”, a spus femeia.