Anamaria Vasile

Tatăl are o rezolvare inteligentă şi delicată pentru problemele fiului

Prietenii acestui puşti îl agasau nonstop, însă tatăl are o rezolvare inteligentă şi delicată

În orice împrejurare, copiii au nevoie de susţinerea şi încurajarea părinţilor, în special când este vorba de realizarea unui ideal.

Copilul din aceste imagini este pasionat de dans şi îşi doreşte foarte tare să ia lecţii pentru a participa la competiţiile de profil. În acelaşi timp, tatăl acestuia îşi doreşte ca băieţelul lui să practice un sport specific băieţilor şi anume, judo.

Seara târziu, înainte de culcare, acest puşti ambiţios priveşte plin de admiraţie un dans pe internet. A doua zi tatăl îi aduce un cadou special pentru a-şi face copilul fericit. Vizibil emoţionat, băieţelul deschide cutia şi deşi nu găseşte chiar ceea ce-şi dorea, primeşte darul cu drag.

Darul din partea tatălui, un kimono, costum necesar practicării artelor marţiale, a fost o mare bucurie pentru el. Din acel moment, băiatul a mers încurajat de tatăl său să ia câteva lecţii de arte marţiale. Chiar dacă nu îl făcea pe deplin fericit, băiatul a continuat lecţiile tocmai pentru că acesta era visul tatălui.

Cu toate că nu era foarte bun, pentru a-şi face tatăl fericit, acest copil ambiţios a muncit foarte mult şi s-a antrenat temeinic, pentru ca după o perioadă de timp să câştige chiar şi o competiţie de judo. Şi pentru că părintele lui a fost şi va fi întotdeauna alături de el, acesta i-a dăruit şi un costum de dans pentru ca băiatul să îşi urmeze marele lui vis.

Indiferent de modul în care era tratat de colegii lui, din acel moment copilul nu s-a oprit niciodată în a-şi urma idealurile. Cât de mult contează să fii sprijinit şi încurajat în a face ceea ce îţi doreşti!