Anamaria Vasile

Test. Alege copacul care te reprezintă și află ce spune despre personalitatea ta

Psihologii susțin că acel copac pe care-l vezi primul dezvăluie trăsătură dominantă de caracter. Află mai multe despre tine!

Avem o puternică legătură cu natura, iar de cele mai multe ori psihologii recomandă ca terapie plimbările cât mai dese în aer liber care pot să aibă un impact semnificativ asupra psihicului nostru. Dacă și tu iubești natura, acest test te va ajuta să descoperi mai multe lucruri despre tine, deoarece copacii pot să dezvăluie multe și despre personalitatea ta.

Alege din imagine copacul care îți place cel mai mult și care simți că te reprezintă. Află din lista de mai jos ce spune despre personalitatea ta alegerea făcută:
1 din 10

Copacul numărul 1 – romantic

Cei care sunt atrași de acest copac au un mod aparte de a privi lumea. Romantismul și optimismul sunt traăsăturile de caracter dominante. Ei cred cu tărie că sufletul pereche există și preferă numai relațiile serioase. Sunt adesea orbiți de dragoste și preferă să dea totul într-o relație, cu riscul de a se profita de ei.

Copacul numărul 2 – creativ

Cei care sunt atrași de acest copac au ca trăsătură dominantă de caracter creativitatea. Sunt acele persoane care pot să inoveze în orice domeniu, deoarece găsesc mereu soluțiile pe care alții nici măcar nu le gândesc.

Copacul numărul 3 – grijă față de cei dragi

Cei care sunt atrași de acest copac sunt altruiști și manifestă o grijă permanentă față de cei dragi. Este o trăsătură care le va atrage foarte mulți prieteni, deoarece loialitatea lor și modul unic de a sfătui este mereu apreciat. Nu spun niciodată că nu au timp pentru prieteni, deoarece chiar adoră să facă pe psihologul sau să aibă grijă de cineva.

Copacul numărul 4 – onest

Cei care sunt atrași de acest copac sunt onești și niciodată nu le e teamă să spună ceea ce au în minte. Sunt de regulă foarte direcți, nu le place să piardă vremea, ci să treacă direct la subiect. Prietenii știu că pot conta pe părerea lor sinceră care va fi pusă în discuție chiar dacă nu este ceva plăcut. Unele persoane pot să-i eticheteze ca nepoliticoși, însă nu aceasta este intenția lor, ci aceea de a fi sinceri și direcți. Le place să spună lucrurilor pe nume!

Copacul numărul 5 – energie

Cei care au ales acest copac au un nivel extrem de ridicat de energie. De aceea, sunt persoanele cele mai vorbărețe, sociabile și implicate în tot felul de activități. Nu ai cum să găsești o astfel de persoană stând pe canapea fără să facă ceva anume. Ei preferă să fie activi, indiferent că este vorba despre partea fizică sau cea intelectuală.

Copacul numărul 6 – capricios

Cei care au ales acest copac sunt capricioși și copilăroși. Au un fel aparte de a vedea lucrurile, nu foarte în serios, de aceea vor atrage foarte mulți prieteni. Privesc lumea cu mirare și admiră tot ce este frumos, le place să viseze și să nu ia totul foarte în serios. Din acest motiv ar putea fi priviți uneori ca fiind naivi, lucru care îi frustrează maxim.

Copacul numărul 7 – de încredere

Cei care au ales acest copac înseamnă că au o trăsătură foarte apreciată de toată lumea: sunt de încredere și foarte serioși. Oricine se poate baza pe ei și vor avea mereu un sfat bun de oferit. Nu sunt deranjați niciodată atunci când li se cere ajutorul, în special atunci când este vorba despre o persoană dragă, și vor face orice efort pentru a aduce consolare. Le este foarte ușor să lege și să mențină relații de prietenie puternice.

Copacul numărul 8 – unic

Cei care au ales acest copac sunt îndrăzneți și unici. Nu le este frică să facă notă discordantă și să iasă în evidență. Ei trăiesc după propriile reguli, fără să le pese de ceea ce spune lumea din jurul lor. Le place să fie diferiți atât ca aspect fizic cât și în gândire, fiind acele persoane autentice și cu o abordare specială a lucrurilor.

Copacul numărul 9 – răbdător

Cei care sunt atrași de acest copac au foarte multă răbdare. Acceptă provovările vieții și se lasă purtați de ele, fără să se simtă copleșiți. Sunt conștienți de faptul că fiecare lucru se face la timpul lui, de aceea pot să treacă cu mult calm peste situațiile dificile la care îi supune viața.