Anamaria Vasile

TEST: Alege un cristal și află ce trebuie să faci, ca să-ți meargă bine în viitor!

Alege unul dintre cele patru cristale prezentate mai sus și descoperă ce ar trebui să faci, ca să ai parte de un viitor cât mai luminos.

1. Cristalul de citrin

Trebuie să îți creezi propria realitate. Pentru a avea un viitor cât mai bun, trebuie să ai încredere cât mai multă în abilitățile și în țelurile tale. Ține minte că deții multă inteligență, pasiune și curaj. Mergi înainte, cu o atitudine pozitivă!

2. Cristalul de jad

Te gândești foarte des la trecutul tău, un lucru care te epuizează mental și care te oprește din a-ți construi un viitor ideal. Amintește-ți că nu poți schimba trecutul și că eforturile tale trebuie concentrate pe viitor.

3. Cristalul de cuarț roz

Dorința și dedicarea către succes sunt cruciale pentru atingerea acestuia. Cheia unui viitor extraordinar, pentru tine, este să te dedici întrutotul țelurilor tale. Ai multă răbdare și urmează calea care îți este așternută înainte.

4. Cristalul de labradorit

Universul este echilibrat și oferă consecințe la orice acțiune. Ține minte asta și fii atent(ă) la acțiunile tale. Cu iubire și compasiune vor veni și bogății și fericire. Amintește-ți să oferim, pentru a primi ceva!