Anamaria Vasile

Test: Ce spun aceste 4 imagini despre personalitatea ta?

Trebuie sa recunoastem ca de fiecare data ni se pare interesant sa facem 5 minute de pauza, in care sa vedem ce pot spune niste imagini despre personalitatea noastra! Tinem sa mentionam ca rezultatele nu iti vor dezvalui personalitatea in totalitate ci doar anumite aspecte, dar totusi este bine sa tineti cont de ele.

Ce trebuie sa faci:

Mai jos vei gasi o serie de imagini. Noteaza-ti ce vezi prima data in poza, deoarece ulterior vei observa mai multe obiecte/personaje.

La final vei gasi raspunsurile prin care iti este „citita” personalitatea.

Distractie placuta!

1.

2.

3.

4.

Rezultate:

1.a) Un leu: Esti o persoana foarte curajoasa! Cel mai probabil mergi intotdeauna pana la capat si nu iti este greu sa iti depasesti cele mai mari temeri.

b) O pasare exotica: Posibil ca uneori sa fii usor zapacita, chiar iresponsabila in unele situatii. In acelasi timp, ai o personalitate creativa si iti doresti sa schimbi lumea intr-una mai buna.

2.a) O rata: Viata ta este construita, cel mai probabil, din impulsuri emotionale. Treci foarte repede si destul de des de la o stare la alta si ai tendinta de a lua decizii pripite.

b) Un iepure: Iti place sa iei in calcul toate consecintele unei actiuni. De obicei, logica ocupa primul loc in viata ta, dar asta nu inseamna neaparat ca esti o fiinta rece si insensibila.

3.a) Doi crocodili: Este foarte posibil ca tu sa incerci mereu sa tii situatia sub control si sa conduci totul. Cu toate astea, nu esti un tiran brutal, ci un manager, sef sau conducator bun.

b) O pasare: Poate ca nu te deranjeaza sa fii condusa prin caile abrupte si grele ale acestei vieti. Acest lucru nu inseamna ca nu ai propria ta parere, dar incerci sa faci compromisuri pentru altii destul de des.

4.a) Capul unui caine: Cel mai probabil ai analizat imaginea intr-un mod regulat: de la stanga la dreapta. Acest lucru inseamna mult pentru personalitatea ta si pune accentul pe modul logic al gandirii si pe inclinatia naturala pentru analiza pe care o ai. Probabil ai vazut si cealalta imagine in momentul in care ai ajuns cu privirea in partea dreapta a imaginii.

b) Piciorul si coada cainelui: Daca ai analizat imaginea de la dreapta la stanga, sau daca ai observat imediat imaginea, inseamna ca iti place sa iei decizii originale. Asta nu inseamna ca nu iti poti folosi gandirea logica, dar iti place sa aplici o abordare creativa atunci cand incerci sa rezolvi o problema.

Distractia de astazi ne-a fost adusa de cei de la Bright Side si ne-am gandit sa o impartim cu voi!