Anamaria Vasile

Ți-l mai amintești pe Narcis Ianău? Uite cum arată acum și ce face!

Aparea in anul 2011, era un pusti timid cu o voce de aur si un fizic in formare, dar acum nu doar ca este complet schimbat, dar a ajuns unul din cei mai apreciati contratenori.

Narcis Ianau, tanarul care a impresionat cu vocea sa la ‘Romanii au talent ‘ canta acum pe marile scene ale lumii alaturi de faimoasa Sarah Brightman.

Narcis canta din anul 2016 alaturi de faimoasa soprana Sarah Brightman, pana acum sustinand concerte in circa 300 de orase din peste 40 de tari, precum Germania, Austria, Turcia, Elvetia, Finlanda, Mexic, Japonia, China si multe altele.

‘Vreau sa traiesc din plin aceasta experienta. E un privilegiu extraordinar sa muncesc in timp ce vizitez atatea locuri pe care, poate altfel, nu ai cum sa le poti vedea pe toate, intr-o viata de om. (…) Si… cel mai important lucru: candva, demult, prin 2011, intr-unul dintre primele mele interviuri, spuneam ca imi doresc sa cant pe marile scene ale lumii, desi nu stiu care sunt alea.

Ei bine, planul meu este sa descopar in continuare care sunt aceste scene. Si sa le cuceresc. Am vazut ca pot sa fac asta. Si sunt nespus de bucuros si recunoscator’, a spus Ianis, care in aceasta luna implineste 24 de ani.