Anamaria Vasile

Ți-o amintești pe ”Salome”? Actrița a fost la un pas să-și piardă viața în fața cancerului

Toți au iubit-o pe celebra Edith Gonzalez în rolul lui ”Salome” din telenovela cu același nume. Și chiar dacă au trecut 18 ani de la difuzarea ei, iar actrița a jucat în multe alte roluri, mai toți își amintesc de ea în pielea acestui personaj.

Mulți se întreabă ce se mai întâmplă cu îndrăgita actriță care a făcut furori în rolul lui Salome. Ei bine, aflați că Edith Gonzalez are acum 54 de ani și până nu demult a trăit cea mai mare cumpănă a vieții sale. Acum doi ani, actrița de telenovele a fost diagnosticată cu cancerul mamar. Din fericire, după o operație de extirpare a tumorilor și o cură de radioterapie, cancerul a intrat în remisie.

Desigur, boala n-a plecat înainte să lase urme grele asupra înfățișării actriței. Astăzi, actrița își poartă părul tuns periuță, dat fiind faptul că a fost obligată să se tundă în timpul tratamentului cu radioterapie. Chiar și pe chipul ei au apărut câteva riduri, semn că bătălia a fost una nemiloasă și greu de dus. Cu toate acestea, actrița debordează de entuziasm și energie pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Acesta nu pierde ocazia de a transmite mesaje pozitive și de a-și îndruma fanii să se bucure de viață. De curând, Edith Gonzalez s-a întors la marea ei dragoste, actoria, și a acceptat un nou rol.

Loading...