Anamaria Vasile

Tinereţe fără bătrăneţe pentru Pamela Anderson. Vedeta arată ca o adolescentă, iar bărbaţii nu îşi pot lua ochii de la ea

Anii trec, dar Pamela Anderson nu pare a simţi acest lucru. Actriţa întinereşte pe zi ce trece şi dă clasă multor domnişoare. Vedeta are un corp ce tinde spre perfecţiune, iar bărbaţii înnebunesc atunci când o văd.

Pamela Anderson este actriţă care pare să nu îmbătrânească. La vârsta de 52 de ani, celebra vedetă nu dă semne că se simte obosită, ci din contră. Pare mult mai tânără şi trăieşte încă o dată tinereţea. Vedeta se poate bucura de un corp foarte bine întreţinut şi lucrat, dar şi un ten fără imperfecţiuni sau riduri. Bărbaţii sunt înnebuniţi atunci când o văd, chiar şi cei mai tineri, care nu observă vreo diferenţă între ea şi o puştoaică de 18 de ani.

Personalities attending the Red Carpet arrivals for the 26th amfAR Gala Cannes at Hotel Eden Roc in Cap dAntibes.
23 May 2019, Image: 436158642, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Pamela Anderson este o actriță, sex simbol, manechin, producător de televiziune originară din Canada. Vedeta este cunoscută îndeosebi pentru rolul din Baywatch, dar şi pentru pictorialele sale incendiare din revistele dedicate bărbaţilor.

Pamela Anderson susţine că a fost bătută de fostul iubit, Adil Rami
„Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău, fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui. A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el. Mi-a zdrobit ambele mâini, după şase luni m-am dus la spital pentru că mă durea îngrozitor, nici măcar nu puteam să scriu sau să deschid o sticlă cu apă. Am făcut multe injecţii, mi-am revenit, dar m-a rănit din nou“, a mărturisit Pamela Anderson.