Anamaria Vasile

Țiriac Jr și Ileana Lazariuc au divorțat!

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Da, nu este deloc o glumă, deși așa ar părea, după ce fiul celui mai bogat om de afaceri din România, Ion Țiriac, și fiica îndrăgitei cântărețe Anastasia Lazariuc au avut, timp de 10 ani, o căsnicie despre care apropiații lor o vorbeau la superlativ.

S-au iubit pătimaș, s-au certat, a fost dragoste cu năbădăi! Asta, înainte de a ajunge la Starea Civilă, în primăvara lui 2009, apoi la biserică, doar câteva luni mai târziu. Șapte ani de relație au consumat Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc până când au spus: ”Suntem făcuți unul pentru celălalt!”. S-au căsătorit… Dar, din păcate, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat, lucru anunțat chiar de cei doi, pe rețelele de socializare: “Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!”

Ion Ion Țiriac, mariaj de 3 luni cu Maria Marinescu

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Cum trece timpul… În urmă cu 17 ani, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc își încrucișau pentru prima oară privirile. Cu un altfel de de sentiment, nu doar de amiciție. Atunci a început relația. Doar că, așa cum se întâplă în multe cazuri de tineri cărora fluturii din stomac încetează să mai dea din aripi, Ileana și Ion Ion s-au despărțit. Iar fiul miliardarului Țiriac și-a găsit o altă iubită, Maria Marinescu. Rapid, cei doi au făcut nuntă. În 2007 a avut loc evenimentul care i-a luat prin surprindere pe toți. Căsnicia a durat doar trei luni. Ion Ion Țiriac și Maria Marinescu au ajuns, de comun acord, la divorț. Ion Ion Țiriac a revenit, atunci, la prima dragoste, Ileana Lazariuc.
Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-au căsătorit în 2009

Reîntoarcerea la Ileana Lazariuc a însemnat pentru Ion Ion Țiriac un pas insemnat în viața lui. Mult mai matur și, probabil, dându-și seama că sentimentele lui nutresc pentru fiica celebrei cântărețe Anastasia Lazariuc, Ion Ion Țiriac și-a văzut viitorul doar alături de ea. În martie 2009, cei doi s-au căsătorit civil, la Monte Carlo. Pe 29 august, același an, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au făcut cununia religioasă și nunta. Ceremonia a avut loc la biserica din Satnoieni, Călăraşi.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au doi copii: Alexandru și Nicholas Noah

Fructul iubirii lui Ion Ion Țiriac și Ilenei Lazariuc sunt Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009.

Cei doi copii au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar sunt și foarte talentați. Fiul cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, e clar, i se trage de la celebrul său bunic, Ion Țiriac, în timp ce Nicholas este atras de pian.