Anamaria Vasile

Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa Monica Gabor

Monica Gabor le-a dezvăluit fanilor ei care este noua sa ocupaţie, pentru care se pregăteşte intens. Bruneta nu stă degeaba în America!

În timp ce Mr. Pink e ocupat cu afacerile, fostul manechin are propria ei meserie, deloc uşoară! Vedeta a dezvăluit pe o reţea de socializare că s-a făcut profesoară de engleză şi este extrem de mândră de acest lucru.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu studiază intens şi se pregăteşte mai bine pentru a fi o profesoară de engleză cât mai bună, după spusele ei.

Monica Gabor a postat şi o fotografie de la şcoala de unde se pregăteşte. Biroul ei arată ca cel al unei adevărate profesoare: plin de hârtii, caiete şi cărţi, semn că fostul manechin îşi dă tot interesul.

Bună! Acum sunt la şcoală! Înca mă pregătesc pentru săptămâna viitoare când voi fi din nou profesoară de engleză. Haideţi să ne îmbunătăţim împreuna engleza”, a scris Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook.

Monica Gabor si fiica ei, Irina Columbeanu, au o relatie din ce in ce mai apropiata. Activitatea online a fetitei fostului cuplu Columbeanu pare ca le-a apropiat si mai tare.

Atunci cand sunt impreuna, Monica si Irina nu rateaza nicio ocazie in a filma impreuna pentru vlogul fetei.
Intr-unul din episoade, Irina si Monica au jucat impreuna „Am/ N-am” si au fost puse in situatia in care sa raspunda unor intrebari capcana.
Iata cateva din ele:

AM/N-AM facut plaja la bec – „Acum facem”, au raspuns amandoua amuzate.

AM/N-AM mancat dulciuri pe ascuns – „Am!”

AM/N-AM ramas fara bani de mancare – In timp ce Irinuca a raspuns „N-am”, Monica si-a adus aminte de un episod din copilaria ei:

„Eu „am” pentru ca atunci cand pleca mama unde avea ea treaba ne lasa bani de mancare, iar eu si sora mea luam de toti banii numai banii.

Faceam apoi un aranjament cu Ramona si o intrebam „Ce vrei sa mancam? Paine si mancare? Sau doar pufuleti si ciocolata”. Intr-o zi am devenit responsabila si am cumparat paine, iar Ramona s-a suparat pe mine.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x