Anamaria Vasile

Trăsătura ascunsă a femeilor care plâng la filme

Să fim sinceri… multe persoane se emoționează atunci când se uită la un film, citesc o carte sau când ascultă o anumită melodie, dar cei mai mulți se rușinează să recunoască. In special bărbații.

Este greștit să credem că plânsul este semn de slăbiciune, întrucât s-a demonstrat exact contrariul. Lacrimile sunt un indicator al tăriei de caracter.

Numai o persoană puternică își poate exprima emoțiile, poate plânge, manifestând empatie, ceea ce este o mare calitate a unei persoane. Este foarte bine să lucrezi cu persoane care maniestă empatie sau chiar să îți construiești o familie cu o astfel d persoană, întrucât vor avea grijă de sentimentele tale.

Este foarte important să ne aducem aminte că fiecare dintre noi are un trecut și numeroase povești în urmă. Pe unele nici măcar nu le știm sau nu am putea să le înțelegem. Ai nevoie de tărie pentru a încerca să te pui în pielea celuilalt și să înțelegi ce trăiește cu adevărat.

Să fi empatic înseamnă că ceilalți pot conta pe tine. Nu ești puternic doar pentru tine, dar și pentru ceilalți. A fi puternic nu înseamnă să nu suferi, ci doar că ești suficient de puternic cât să îi faci față durerii. În timp ce alții s-ar ascunde sau ar fugii mâncând pământul, cei puternici rămân pe poziții și se confruntă cu situațiile dificile.

Grija pentru ceilalți este una dintre cele mai sexy calități pe care o persoană o poate avea. Cei care plâng la filme se identifică cu personajele și simt durerea.

Înseamnă că acea persoană nu este nici egoistă, nici narcisistă.

Poți plânge la filme din mai multe motive: în primul rând pentru că îți pare rău pentru personaj. Apoi, situația prin care trece personajul poate să îți aducă aminte de ceva asemănător din viața ta… și să vezi traspus pe ecran acest moment, îți trezește toate amintirile.

Puterea psihică este mult mai importantă și mai complexă decât cea fizică. Așadar, nu căutați oameni care pot ridica mari greutăți, căutați persoane care plâng la filme.