Anamaria Vasile

Ultima imagine cu Edith Gonzalez. Adio, regina a telenovelelor!

Ultima imagine cu Edith Gonzalez. Nimic nu prevestea finalul tragic. Actrita era vesela si zambitoare.

Imediat ce a postat imaginea fanii au observat ca este din ce in ce mai frumoasa. Nimeni nu se gandea ca regina telenovelelor va trece in nefiinta atat de curand.

Edith Gonzalez se lupta cu cancerul din 2017

Prima diagnosticare a avut loc inainte de 2017. Dupa lungi tratamente si clipe de panica, impletite cu frica mortii, actrita anunta ca a castigat batalia cu cancerul. Din pacate, boala a stagnat doar o scurta perioada.

Dupa cateva luni de la prima batalie castigata, actrita a fost depistata, din nou, cu cancer de ovare. Acest tip de cancer este unul dintre cele mai periculoase la ora actuala. Multe femei care sunt diagnosticate cu aceasta boala rareori scapa.

In 2018 si-a uimit fanii cu decizia de a reveni pe micile ecrane

Deși luase decizia să renunțe la telenovele pentru a nu-și agrava starea de sănătate, deja slăbită, Gonzalez și-a uimit fanii cu decizia ei.  Vroia  să se întoarcă pe micile ecrane și deja a acceptase un rol într-o nouă telenovelă. Ea urma sa joace în „Tres familias’. „Carlos Espejel mi-a propus. A venit și m-a întrebat dacă vreau să joc în ‘Tres familas’ și i-am răspuns încântată că da’, a spunea Edith, care susținea că va interpreta un rol negativ.

Potrivit presei internaționale, se pare că Edith Gonzalez era internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

 

Loading...