Anamaria Vasile

Un bucătar turc, care se numește ”Salt Bae”, este preferatul celebrităților de la Hollywood. Prin ce se diferențiază de alți chefi?

Celebritățile dau întotdeauna tonul, indiferent de domeniu. Mai nou, toată lumea bună de peste Ocean vrea să mănânce din mâna bucătarului de origine turcă Nusret Gokce, cunoscut sub apelativul ”Salt Bae”.

Acesta din urmă a devenit faimos pe rețelele de socializare, grație modului inedit de a pregăti cărnurile. Așa cum îi și spune numele, „Salt Bae”, bucătarul folosește sarea drept ingredientul vedetă în preparatele sale, aruncându-l cu o schema demnă de un film hollywoodian. Fix modul acesta de a condimenta preparatele sale a atras toate celebritățile de la Hollywood.

Astfel, vedete precum Leonardi DiCaprio, Ben Affleck, P. Diddy, Rihanna, French Montana și mulți alții și-au dorit să-l vadă pe celebrul Salt Bae în acțiune. Ei au mers după el în toate restaurantele pe care le deține Nusret pentru a avea parte de spectacolul pe care îl oferă. Din fericire, bucătarul s-a extins și are acum, pe lângă Dubai și Abu Dhabi, restaurant în Miami și New York, locuri accesibile celebrităților cu un program foarte încărcat.

Loading...