Anamaria Vasile

Un drag queen vrea să-l ia de soț pe unul dintre chefi! Cheloo a făcut un „roast culinar” de neuitat! Jurații au vrut să sară pe el! Galerie foto

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Un drag queen cunoscut cu numele Priscilla a făcut show la „Chefi la cuțite”, mărturisind că a venit pentru un anumit jurat, pe care l-a întâlnit anterior, prin intermediul unor prieteni. Ar vrea chiar să-l ia de soț și să-și petreacă viața alături de el ca Mariano, persoana din spatele perucii, costumelor și machiajului.

Chefi la cuțite, sezonul șapte, ediția patru. Un concurent extrem de excentric și-a făcut apariția la „Chefi la cuțite”, pentru unul dintre jurați, pe care l-a întâlnit în Mykonos, în urmă cu ceva timp, și căruia i-a sugerat că s-ar însura cu el. Acasă e Mariano, un bărbat homosexual care apreciază o viață liniștită, iar pe scenă este exuberanta Priscilla, un drag queen celebru în Italia.

Pe Gallo Mariano, un tânăr actor italian, lumea îl cunoaște sub numele său de scenă: Priscilla din Mykonos. Personajul său s-a născut în urma unei propuneri din partea unui show de televiziune din țara sa de a interpreta un rol de drag queen.

Loading...