Anamaria Vasile

Un fost concurent la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie: „Sincer, te iubesc!”

Un fost concurent la Insula Iubirii a trecut vineri seară prin momente de emoție! Tânărul a decis să facă pasul cel mare alături de iubita lui, așa că s-a pregătit intens și, în văzul multor oameni, a cerut-o în căsătorie.

Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, și-a cerut iubita în căsătorie. După cele două relații din Thailanda, cu Nico, apoi ispita Nicoleta, tânărul și-a găsit jumătatea, iar de câteva luni trăiește o adevărată poveste de dragoste. N-a stat mult pe gânduri și s-a decis să treacă la pasul următor. Ajutat de prieteni, Cătălin a pregătit în detaliu cererea în căsătorie, exact când iubita lui nu se aștepta.

„Sincer, te iubesc!”, a scris Cătălin în dreptul unei fotografii cu iubita lui în care scoate în evidență inelul de logodnă.

Cătălin a fost filmat cum intră într-un restaurant, cu un buchet de flori și inelul, și se îndreaptă spre masa unde era iubita lui. Surprinsă, emoționată, dar și fericită, tânăra a spus cel mai sincer DA și a acceptat inelul.

Ce s-a întâmplat pe Insula Iubirii
Cătălin Meșter și Nicoleta Dragne au avut parte de o iubire cu năbădăi în ultimul sezon din „Insula Iubirii”. Deși Cătălin a venit însoțit de Nicoleta Molnar, fosta sa iubită, a plecat din concurs împreună cu Nicoleta Dragne. După emisiune, a jonglat între cele două Nicolete.


Relațiile s-au terminat și au urmat câteva luni în care a fost singur. Iată de că de curând și-a găsit jumătatea și pare pregătit să se căsătorească.