Anamaria Vasile

UN MEDIC RENUMIT SOCHEAZA – ORICE TIP DE CANCER SE POATE VINDECA IN 16 SAPTAMANI

Intr-un interviu nu foarte recent, dr. Leonard Coldwell a facut o afirmatie uimitoare si anume ca „toate tipurile de cancer, impreuna cu toate celelalte tipuri de boli cronice sunt bazate pe stres emotional si mental si ele pot fi vindecate in mai putin de 16 saptamani, prin tratamente holistice.”

In plus, dr. Coldwell a enumerat mai multe tratamente de prevenire si vindecare pentru cancer, care sunt suprimate de catre industria medicala si farmaceutica, printre ele numarandu-se bicarbonatul de sodiu, samburii de caise, terapia cu oxigen , dieta vegana si altele.

Daca va intrebati de ce nu exista nici un leac „oficial” impotriva cancerului, apoi incercati sa urmariti veniturile industriei cancerului in fiecare an. Veniturile sunt imense, ele se situeaza in jurul a 60 de miliarde de dolari pe an, in timp ce interventiile efectuate in stadiile incipiente ale bolii aduc un plus de 162 de miliarde de dolari anual, spunea dr. Coldwell.

In timp ce investiga radaciniile industriei medicale si farmaceutice, el a descoperit numele lui John D. Rockefeller, moment in care si-a dat seama ca : „Curriculum medical a fost creat de John D. Rockefeller acum mai bine de 100 de ani, cand a produs medicamentele chimice si nu a stiut cum sa le vanda.

Pentru a reusi vanzarea lor, Rockefeller a inceput sa promoveze o practica in randul medicilor, practic o “ educatie” ce urma sa-l ajute sa-si vanda produsele, intrucat doar medicii erau singurii care puteau sa-l ajute. Rockefeller nu i-a invatat niciodata pe medici cum sa vindece boala. Marea majoritate a medicilor nu vor promova sanatatea pe baza unei alimentatii naturale si nici nu vor face asta.

Ei nu vor sa vindece, ei vor doar sa faca bani. Ei studiaza patologia care este de fapt studiul degradarii si mortii. Ei studiaza interventia chimica cu simptome; ei nu studiaza vindecarea si nu cauta cauza principala a bolii. Singura cauza pentru orice fel de boala este lipsa de energie ce este cauzata in principal de stresul fizic sau emotional. ”

Intr-una dintre inregistrarile video pe care o veti regasi mai jos, dr. Coldwell este intrebat : Domnule dr. Coldwell, dumneavoastra spuneti ca boala cancer se poate vindeca intre 2 si 16 saptamani, cum argumentati?

“Din experienta mea, orice tip de cancer se poate vindeca intre 2 si 16 saptamani. La fel de adevarat este si ca orice doctor cu experienta, stie ca aceasta boala se poate vindeca instant, un fenomen cunoscut sub denumirea de vindecare spontana. Exista si o carte scrisa de un autor, care prezinta mai multe cazuri de acest gen. Asta inseamna ca se poate, iar noi trebuie doar sa gasim o cale sa reusim sa accesam acest lucru. De asemenea, vindecari au loc si in anumite locatii sfinte, dar acest lucru nu se intampla intotdeauna din cauza locului ci datorita convingerilor si optimismului pacientilor.

Secretul vindecarii sta in reglarea nivelului pH-ului. In momentul in care scapi de starea acida (acidoza) si toxicitate interna ridicata, corpul devine alcalin si imbogatit cu oxigen. Acest lucru il poti face prin adoptarea unei diete vegane si consumul unor sucuri “verzi” bogate in clorofila, calciu natural si minerale. Acela este momentul cheie, momentul in care corpul tau devine alcalin, atunci cancerul este stopat. Poate dura cateva zile sau cateva saptamani, dar cu siguranta acesta va fi oprit. Practic tu vei aduce organismul la un pH vindecator, undeva in jurul valorii de 7,5 .

De exemplu Dr. Martin din Germania, utilizeaza o metoda inedita de oxigenare a sangelui si de alcalinizare a organismului. Acesta foloseste o aparatura medicala performanta care filtreaza sangele. Sangele pacientului bolnav va fi filtrat si oxigenat, practic i se elimina orice urma de toxina din el.. Este de fapt un dopaj, dar un dopaj legal ce-ti va face corpul alcalin.

In Italia, Dr. Tullio Simoncini a vindecat toate tipurile de cancer cu bicarbonat de sodiu. Dr. Simoncini este autorul “ Cancer is a Fungus” – Cancerul este o ciuperca – iar in urma cercetarilor a ajuns la concluzia ca celulele anormale sunt tinute impreuna de o ciuperca, iar ciuperca nu poate exista intr-un mediu alcalin. Prin tratamentul sau cu bicarbonat de sodiu, ciupercile sunt atacate si cancerul este eliminat.

Eu unul merg pe premisa : Daca natura a creat o problema, natura va crea si solutia. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, inseamna ca nu este nevoie nici azi ( medicamentele chimice ).

Citeste mai mult pe secretele.ro

un comentariu