Anamaria Vasile

Un tată emoţionat interpretează o melodie celebră din anii ’60

Recent, la audiţiile concursului „America’s Got Talent” s-a prezentat un om minunat, un tată împlinit care îşi dorea nespus să fie un model pentru cei şase copii ai săi.

Ştia că numai aşa le va putea demonstra acestora că dacă îţi urmezi cu adevărat visul, nimic nu va fi în zadar, iar într-o bună zi vei fi capabil să culegi roadele muncii tale.

Michael Ketterer, un asistent medical de pediatrie din Orange County, California, s-a numărat printre concurenţii concursului „America’s Got Talent”.

Chiar dacă îşi câştigă existenţa dintr-o cu totul altă profesie, muzica a rămas întotdeauna o mare pasiune pentru el şi era hotărât să le arate juraţilor şi întregii ţări că visul său de a urma într-o zi această frumoasă cale merită o şansă.

Pentru această audiţie, Michael a ales o melodie celebră a anilor ’60 din repertoriul trupei Bee Gees şi nu a dat deloc greş făcând acest lucru.

Emoţia sublimă cu care a interpretat piesa „To Love Somebody” a ajuns rapid la inimile juraţilor, impresionându-l mai ales pe Simon Cowell care nu a ezitat să apese butonul auriu.

El a catalogat momentul său ca fiind unul „real şi surprinzător”.

Nu doar vocea sa minunată, ci şi povestea sa de viaţă uimitoare au adus un plus de emoţie momentului.

Michael Ketterer şi soţia sa au adoptat cinci copii care se aflau în centre de plasament pentru a le putea oferi o viaţă mai bună şi mai ales pentru a le oferi posibilitatea de a visa.

Prin gestul său de a participa la acest concurs şi-a dorit nespus să devină chiar el un model pentru copiii săi, să le arate acestora că nimic nu poate sta în calea visului tău.