Anamaria Vasile

Vă e sortit să fiți împreună, scrie până și în stele! Află care e partenerul tău ideal în funcție de zodie! Secretul ascuns al astrologilor

Potrivit horoscopului, fiecare zodie are parteneri ideali în funcție de compatibilitățile între caracteristicile fiecărei zodii. Verifică dacă tu și partenerul tău de viață sunteți compatibili și din acest punct de vedere, sau ce zodie ar trebui să aibă partenerul tău ideal. Totul, în cele scrise mai jos!

1. Berbec

Partenerii ideali pentru Berbeci sunt Gemenii, Lei, Săgetătorii și Vărsătorii. Berbecii își aleg partenerii și îi cuceresc pe loc. Relația poate fi de durată dacă partenerul știe să mențină interesul Berbecului.

2. Taur

Cei mai potriviți parteneri pentru Taur sunt Racul, Fecioara, Capricornul sau Peștii. Taurul dă tot ce are mai bun într-o relație, așa că așteaptă același lucru înapoi de la partener. Se căsătoresc rapid și divorțează la fel de repede pentru că sunt mereu în căutare de senzații noi.

3. Rac

Partenerul ideal al unui Rac este din zodia Taur, Fecioară, Scorpion sau Pești. Se simt confortabil cu semnele de Apă și Pământ pentru că sunt cu toții oameni guvernați de emoții.

4.. Gemeni

Femeile Gemeni sunt atrase de bărbații din zodia Vărsător, Balanță, Leu sau Berbec. Sunt pline de viață și dornice de experiențe noi, așa că se vor înțelege mereu excelent cu semnele de Foc.

5. Leu

Leii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Gemenii, Balanțele și Săgetătorii. Leul este unul dintre cele mai reprezentative zodii de Foc și nu se teme să formeze perechi cu oricare alt semn zodiacal.

6. Fecioară

Partenerii ideali pentru Fecioare sunt Taurii, Racii, Scorpionii sau Capricornii. Fecioarele au o atitudine extrem de rațională față de dragoste și au nevoie de parteneri devotați.

7. Balanță

Balanțele formează parteneri excelenți cu Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător. Încearcă să păstreze armonia în relație, sunt flexibili și au simțul umorului. Sunt foarte compatibile cu semnele de Aer.

8. Scorpion

Partenerii ideali pentru femeia Scorpion sunt Racii, Fecioarele, Capricornii sau Peștii. Scorpionul este unul dintre semnele cele mai tulburătoare din punct de vedere emoțional. Se înțelege cel mai bine cu semnele de Apă, cum ar fi Peștii.

9. Săgetător

Formează cupluri ideale cu cei din zodia Berbec, Leu, Balanță sau Vărsător. Sunt oameni extrem de onești, care spun lucrurilor pe față și interacționează foarte bine cu semnele de Aer.

10. Capricorn

Cei mai indicați parteneri pentru Capricorni sunt Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii. Sunt persoane extrem de disciplinate și se gândesc întotdeauna mult înainte să ia o decizie. Unii Capricorni pot fi duri sau pesimiști.

11. Vărsător

Vărsătorii au relații excelente cu Berbecii, Gemenii, Balanță și Săgetători. Semnul acesta este asociat adesea cu creativitate și cu dorință de a se dezvolta pe plan intelectual.

12. Pești

Cei mai buni parteneri pentru Pești sunt Taurii, Racii, Scorpionii și Capricornii. Peștii se prefec de minune să combine visarea cu raționalul. Învață de la Tauri și Fecioare să se bucure de lucrurile mărunte și să fie mai relaxați în general.