Anamaria Vasile

Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale şi i-a înfuriat pe fani: “În ‘90 cântai prin cimitire, iar azi eşti mare bogătaş. Nu te mai lăuda, că alţii nu au bani de pâine şi sare!”

E clar că Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale. Manelistul a postat o fotografie făcută în curtea vilei sale, el stând în faţa celor trei autoturisme. “Viaţa e frumoasă, dar la tine acasă”, a comentat Vijelie. Mulţi fani l-au felicitat pentru bogăţia sa, însă la fel de mulţi l-au criticat pentru modul ostentativ în care şi-a etalat-o. (vezi cum s-a distrat Vali Vijelie la Las Vegas)

Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale: „Roata se învârte”
“În ‘90 cântai prin cimitire, iar azi eşti mare bogătaş, dar roata se învârte. Nu te mai lăuda, că alţii nu au bani de pâine şi sare!”, a fost cel mai vehement mesaj. “Domnule Vali Vijelie, faceți si dumneavoastră o faptă bună. Măcar la casa de copii, că ăia nu au pe nimenea. Un mic gest de sărbători de Paști, cât te lasă inima, fă-le o surpriză, să te cunoască de om bun cu suflet mare.”, a scris un alt fan.

Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale: „Ia-ţi dat voi careva împrumut?”
Nu mai e un secret că Vali Vijelie s-a pozat cu cele 3 maşini ale sale. “Către toți cei care criticați. Oare tot ce are, casă, maşini, i-au căzut din pod? Ia-ţi dat voi careva împrumut? Foarte rai si invidios sunteţi..Dacă criticaţi un om care munceşte de 35 de ani şi care nu ştie nimeni prin ce a trecut şi câte a îndurat şi câte a tras şi cum este starea de sănătate…”, au fost câteva din mesajele care l-au susţinut pe Vali Vijelie.