Anamaria Vasile

Vara le-a prins nepregătite! Vedetele de peste Ocean și-au scos celulita la plajă

Vara le-a prins uşor nepregătite pentru plajă! Amber Rose (35 de ani), Helena Bonham Carter (53 de ani) şi chiar Kate Moss (45 de ani) au ieşit să se bronzeze în Miami şi respectiv sudul Franţei. Însă paparazzi le-au surprins imperfecţiunile de pe trup.

De aproape doi ani încoace, celulita şi vergeturile nu mai sunt deloc o ruşine. Fotomodele precum Kim Kardashian, Kate Moss, Amber Rose şi actriţe ca Tori Spelling au renunţat să îşi mai ascundă imperfecţiunile. Şi pentru că tot ce este natural trebuie să placă ochiului, iată că megastarurile şi-au scos şi în acest sezon celulita la plajă.

Amber Rose, la 35 de ani, a fost surprinsă de paparazzi recent bălăcindu-se în apa caldă din Miami, iar în interiorul pulpelor, pielea dădea semne vizibile de oboseală. Probabil că, până la toamnă, fotomodelul care creşte singură un copil va petrece ore în şir la sala de forţă şi saloanele de masaj pentru a reveni în forma fizică ce a consacrat-o.

Pentru Kate Moss, 45 de ani, corpul i-a adus o avere de 80 de milioane de dolari. Dar stilul de viaţă rebel, nopţile nedormite şi petrecerile cu mult alcool şi-au pus amprenta pe picioarele şi pe chipul ei.