Anamaria Vasile

Vedeta Exatlon Giani Kiriță are din nou emoții. Fiica sa a picat BAC-ul. Ce face acum Roxana

Unul dintre cei mai controversați pe care i-a avut Exatlonul are mari emoții. Fiica sa, Roxana, repetă proba la logică și argumentare din cauza faptului că anul trecut nu prea a avut noroc. Cum se pregătește aceasta?

Fiica lui Giani Kiriță dă din nou BAC-ul

Roxana, fiica fotbalistului Giani Kiriță este la a doua încercare în privința examenului maturității. Se pare că norocul nu a fost de partea sa, ori emoțiile și-au pus total amprenta asupra proaspetei absolvente de liceu, ar spune unii. Roxana, foarte activă în mediul online, a răspuns unei serii de întrebări legate de viața ei. Unul dintre urmăritorii de pe o rețea de socializare a fost extrem de curios cu privire la studiile fetei.

„Nu ai luat BAC-ul acum un an?”, a întrebat internautul. „Nu, am picat la logică pentru că n-am învățat cât a trebuit”, a răspuns Roxana Kiriță. Cea din urmă se pare că s-a învățat minte și că și-a asumat greșeala de a nu se pregăti atât cât ar trebui, iar acum o așteaptă din nou același emoții.

Ce spunea fiica lui Giani Kiriță în urmă cu un an?
Roxama le promisese părinților săi că se va ține de studii și că va termina cu brio. Frumoasa brunetă i-a spus tatălui său că va încerca să ia note onorabile. “Acesta este un an greu pentru mine în ceea ce privește școala. Am BAC-ul cât de curând și știu că părinții mei au așteptări mari de la mine.

Își doresc să obțin o medie bună, iar acum prioritatea mea este învățatul. Asta i-am spus și tatălui meu, când a plecat, că nu o să-l dezamăgesc și o sa învăț”, afirma tânăra în 2018. Un an mai târziu, se află în aceași ipostază și se străduiește să treacă peste examenul maturității pentru a-și vedea mai departe de planuri.