Anamaria Vasile

Veste crunta pentru Mirela Vaida. Ar putea fi interzisă la Antena 1. Reactia CNA

Ploaie de critici pentru exploatarea obsesiva a celor doi soti, Veronica si Viorel Stegaru si de la telespectatori, dar si de la membrii CNA.

Membrii le-au reprosat ca au abordat subiectul, zi de zi, fara sa ia in considerare ca la ora respectiva au acces si minorii.

„Sa nu va ganditi nicio secunda ce fel de modele aduceti in societate, in fata tinerilor care s-ar putea uita la acea ora la emisiunea respectiva, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

„Telenovela” a inceput in urma cu o luna, cand Veronica Stegaru acuza faptul ca a fost rapita si violata. A iesit apoi la iveala ca lucrurile au stat „altfel”.

A fost punctul de pornire al unui „serial” in care sotii Stegaru – Viorel si „Vulpita” Veronica si-au expus viata in direct, cu concursul moderatoarei Mirela Vaida, care „scormonea” editie dupa editie,

ca sa scoata toate detaliile la iveala (cu cati barbati a umblat „Vulpita”, de ce nu se intelege cu soacra, s-a culcat sau nu cu nasul, cum se impartea intre atatia barbati etc).

Punctul culminant: ieri (marti, 11 februarie), cand telenovela de la Acces Direct a ajuns in …Parlament. Sotii Stegaru au fost primiti in Comisia de Agricultura! Prilej de stire pentru …Antena 3.

Ce li s-a reprosat celor din Antena 1?
Persoane exploatate pentru audienta. Tot felul de oribilitati

„De obicei se vorbeste despre interesul public, despre faptul ca ajuta pe cineva ca apare la televizor, dar aici nu se pune problema ca ajutati pe cineva, ci sunt pur si simplu niste

persoane exploatate pentru audienta si despre tot felul de oribilitati despre care se vorbeste aici ca si cum ar fi lucruri de ras, de distractie, de amuzament.

Fata asta, asa cum e ea, dupa ce ca e slaba de minte, mai e si prezentata ca un model pentru cei care se uita la televizor”, a completat Dorina Rusu, membru CNA.