Anamaria Vasile

Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. Mulți erau surprinși de relația bună dintre el și mama copilului. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor: „Este un…”

Motivul pentru care Denisa Nechifor vrea să părăsească România. Vedeta a mărturisit că se gândește serios la viitorul fetiței sale, dar și al ei.

Denisa Nechifor este dispusă să o ia de la capăt departe de România. Își dorește o familie și un viitor mai bun pentru fetița ei și a lui Adi Cristea.

Este un subiect despre care nu prea îmi place să vorbesc. Este la nivel de plan deocamdată. Îmi doresc foarte mult să plec undeva cu copilul meu.

În primul rând pentru educaţia ei şi apoi pentru mine. Este momentul să fac o schimbare. Cred că este greu să o iei de la zero undeva.

În momentul în care simţi să faci lucrul acesta trebuie să ai curaj. Eu şi în Bucureşti am luat-o de la zero acum zece ani. Îmi doresc să o iau pe alt drum.

Vreau o familie. Mă gândesc la acest lucru de ceva vreme. Important e să fie copilul bine. În general iau deciziile singură.

Adi ştie foarte clar că eu mă gândesc la fericirea copilului şi binele copilului”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Recent, fosta iubită a lui Adi Cristea a măsturisit că va merge la nunta acestuia, atunci când se va căsători.

Te-ar putea interesa si:

Prezentatoarea TV a reacţionat imediat şi i-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.

Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm un şerveţel doamnei. Ca să ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sala.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Gherghe, care a rămas fără cuvinte când a văzut că iubitul femeii a cerut-o în căsătorie pe aceasta în direct:

”Vreau să vadă că îi pun inelul pe mână chiar aici, în faţa tuturor. Mă laşi să fiu tată la copii tăi? L-am cumpărat, surpriză, l-am ţinut pitit. Nu trebuia să o fac aicea, ci la primărie, dar am vrut să demonstrez că nu am luat-o din ambiţie”.

Bruneta susţine că nu i-a furat soţul surorii sale şi că între ei e o poveste de dragoste mai veche:

”Suntem surori numai după mamă. Înaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Aşa am fost dintotdeauna, îndrăgostiţi. Noi am mai fost împreună şi acum vreo şapte ani.

Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, în Târgovişte, unul la părinţii mei şi trei sunt cu mine.

Cei de la centru au 14 şi 13 ani. Îi văd o dată pe lume. Nu le dă voie până la 18 ani. Eu am apelat şi eu i-am dat”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x