Anamaria Vasile

VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”: CONDUCE UN BENTLEY DE UN SFERT MILION €, POARTĂ LA MÂNĂ UN RICHARD MILLE (DUBIOS) ȘI…

Cel mai nou caz de violență din showbiz ascunde detalii uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat prețul pentru care fosta asistentă TV i-a acceptat croatului crizele de gelozie. Violentul iubit al Danielei Crudu a făcut senzație prin București cu un superb bolid de lux, care valorează aproximativ 250.000 de euro. Cunoscut drept un ”combinator plătitor”, afaceristul croat nu a ezitat să-și etaleze și accesoriile de firmă, printre care și un dubios ceas Richard Mille.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Seco Dubravko, bărbatul alături de care Daniela Crudu părea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste – sfârșită însă pe patul de spital – este cunoscut în viața de noapte din București drept unul dintre cei mai calificați ”plătitori combinatori”. Și asta pentru că, de fiecare dată când a călcat pragul localurilor de lux, violentul iubit al Danielei Crudu a achitat note de plată ”calificate”, pe care se aflau șampanii scumpe, dar și preparate culinare sofisticate, cu prețuri pe măsură.

Seco Dubravko, iubitul agresor al Danielei Crudu, ar fi un ”combinator plătitor”
Bolid de un sfert de milion de euro!
Mai mult decât atât, Seco Dubravko a făcut senzație ori de câte ori a apărut în trafic. Afaceristul croat conduce un veritabil bolid de lux. Nu de puține ori, iubitul Cruduței a fost reperat la volanul unui Bentley Bentayaga, înmatriculat în Emiratele Arabe Unite. Valoarea ”OZN-ului” cu care se deplasează croatul nu-i de loc de neglijat, mașina fiind evaluată la 250.000 de euro.

Seco Dubravko conduce un Bentley de un sfert de milion €
Poartă un ceas ”dubios”
Nici atunci când vine vorba de haine sau accesorii scumpe, Seco Dubravko nu lasă ștacheta jos. Și totuși… Iubitul violent al Cruduței poartă la mână un ceas Richard Mille care ridică semne de întrebare. Și asta pentru că modelul original al bijuteriei costă enorm. Conform catalogului Richard Mille, un astfel de accesoriu are un preț cuprins între 150.000 și 200.000 de euro. Așa că nu este exclus ca ceasul pe care-l poartă Seco Dubravko să fie o replică. Iar prețul ei este, evident, mult mai accesibil, aproximativ 700 de dolari.

Iubitul violent al Cruduței poartă la mână un Richard Mille (dubios)
Ipostază incredibilă la 24 de la teribilul incident!
În cursul zilei de luni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe iubitul fostei asistente TV Daniela Crudu, Seco Dubravko, în zona de nord a Capitalei. Omul de afaceri croat a părăsit hotelul de lux în care s-a cazat după ce a plecat din locuința iubitei sale și pare extrem de hotărât să își caute o nouă casă. Așa că, pentru a izbuti cât mai repede să își găsească un apartament, Seco Dubravko a apelat la unul dintre prietenii săi.

Îmbrăcat lejer, iubitul Cruduței s-a îndreptat împreună cu prietenul său spre una dintre agențiile imobiliare din zonă. După mina pe care o afișa, omul de afaceri din Croația nu părea să fie afectat în niciun fel de incidentul violent cu fosta asistentă TV.

Daniela Crudu, desfigurată de croat
Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Imediat după cele întâmplate, Daniela Crudu și-a închis conturile de pe toate rețelele de socializare.