Anamaria Vasile

Viorica de la Clejani a recunoscut tot. Ce spune despre operaţia de micşorare a stomacului

Viorica de la Clejani e pe zi ce trece tot mai slabă! Gurile rele s-au grăbit deja să spună că şi-ar fi tăiat stomacul. Viorica e asumată aşa că nu a avut nicio reţinere şi a recunoscut tot!

Viorica de la Clejani, despre micşorarea stomacului
În ultimul timp, Viorica de la Clejani a slăbit foarte mult, astfel că mulţi s-au grăbit să afirme, fără nicio dovadă, că vedeta ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nici pe departe, spune Viorica de la Clejani, care le-a transmis fanilor că a slăbit doar prin propriile forţe. Astfel, artista a ajuns să aibă o siluetă foarte frumoasă şi să arate mai bine decât o făcea în urmă cu câţiva ani.

Viorica de la Clejani vrea să-şi facă o operaţie estetică
Chiar dacă a recunoscut că nu s-a operat pentru a slăbi, Viorica de la Clejani nu exclude, însă, varianta de a ajunge pe mâinile medicului estetician. Soţia lui Ioniţă vrea să arate impecabil, astfel că îşi doreşte să-şi opereze guşa. „Nu mi-am tăiat stomacul. Am avut probleme, am stat şase zile pe perfuzii. Vreau să.mi operez guşa”, a spus Viorica de la Clejani la XNS.

Viorica de la Clejani, reacţie dură la adresa criticilor
În plus, în ultimul timp, Viorica de la Clejani a fost criticată că şi-ar fi făcut anumite intervenţii la nivelul feţei la medicul estetician, astfel că, deranjată de aceste acuzaţii, Viorica de la Clejani le-a dat răutăcioşilor un răspuns pe măsură.

„Bună ziua! Eu personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am „prostit” cu operații estetice. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. E normal că atunci când eu ies în lume, când urc pe scenă și sunt în lumina reflectoarelor să arăt impecabil, că orice artist sau persoană publică. Voi vedeți-vă de oalele voastre și de cratițele voastre”, a spus Viorica de la Clejani, în urmă cu ceva timp.