Anamaria Vasile

Virgil Ianțu vorbește despre fiica sa. “Este mai mult decât puteam să îmi doresc”

Virgil Ianțu este foarte mândru de fiica sa, Jasmina. Prezentatorul de televiziune a explicat care este relația cu aceasta.

Virgil Ianțu are o relație de foarte mulți ani cu Roxana, mama fetiței lui, Jasmina.

Prezentatorul emisiunii “Câștigă România”, de la TVR, a vorbit deschis despre fiica sa, Jasmina, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

“Fiică-mea este mai mult decât puteam să-mi doresc. Normal că avem discuţii, e firesc să avem discuţii legate de formarea și dezvol­tarea ei.

Ea înţelege și mă bucură că pot dis­cuta asta cu ea. Nu e vreo tocilară, dar este responsabilă și știe ce are de făcut la școală. O mai tragem de mânecă, dar când se apucă de lecţii, chiar face treabă. Are rezultate foarte bune.

Și este un copil foarte vesel, cu simţul umorului, iar eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ea”, a declarat Virgil Ianțu.

“Tata e înţelegător, iar eu recunosc că, uneori, mă comport cam nepotrivit. Mă bucur că mă înţeleg atât de bine cu părinţii mei”, a spus și fiica lui, Jasmina, în vârstă de 13 ani.

Despre partenera lui, Roxana

“Ea poate fi mașteră, atunci când e calcată pe coadă de Leu, regina malefică, ce cu vorba, nu cu fapta, otrăvește tot ce ii apare in cale, sau Cruella de vil, după cum se mișcă în trafic,

dar și Zâna cea buna, după sufletul mare, generozitatea si bunatatea pe care le imparte cu drag tuturor, la nevoie! EA e Roxana, generalul care a facut si face constant ordine în viaţa mea!”

Roxana îi este alături de mulţi ani acestuia însă până acum nu au făcut pasul cel mare. Cu toatea astea, formează unul dintre cele mai discrete şi solide cupluri de la noi.

Virgil Ianțu are o relație cu Roxana de 14 ani și, deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-a născut Jasmina, cei doi încă nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile.