Vladimir PUTIN a MURIT! Anunţul ŞOCANT a fost făcut chiar de Ziua Naţională a Rusiei

Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Ludmila, a şocat întreaga lume după ce a acordat un interviu în presa din Vest. Aceasta susţine că liderul de la Kremlin a murit, iar cel care conduce acum Rusia este o sosie.

Această declaraţie alimentează speculaţiile din luna martie, atunci când Vladimir Putin nu a mai apărut în spaţiul public o lungă perioadă. De asemenea, Ludmila Putina a afirmat că grupurile de interese din Rusia ar fi încercat să o ucidă şi pe ea, însă nu au reuşit.

Ludmila Putina nu e prima persoană care a susţinut că Vladimir Putin a fost ucis. Jurnalista Tania Rahmanova a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că Vladimir Putin ar fi fost ucis, iar în locul lui ar fi instalată o sosie care să execute ordinele elitelor din Rusia, informează Mediafax.

Ludmila a povestit în detaliu şi ultima noapte petrecută de adevăratul Putin alături de fetele sale, pentru ca apoi să detalieze cum agenţii ruşi i-au răvăşit locuinţa, în căutarea unor hârtii secrete, la care doar preşedintele ar fi avut acces. Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, atunci când ziarele din întreagă lume speculau că liderul de la Kremlin este grav bolnav. După o perioadă, Putin a fost văzut din nou, dar conform fostei soţii nu era decât o sosie. Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin are mai multe sosii. Ludmila Putina spune că, deşi sosia seamănă izbitor cu Vladimir Putin, asemănările nu sunt tocmai perfecte. Aceasta ar avea o cicatrice deasupra spâncenei.
Putin nu e singurul lider care are sosii. Chiar şi Nicolae Ceauşescu a apelat la astfel de variante.

Sursa material EVZ>.RO

4 comments

  • Ruaia a mai avut aceasta situatie ,cu secole in urma. Totusi este problema Rusiei . Lumea mondiala nu poate face nimic altcevaq decat sa constate realitatea si sa ceara Rusiei sa intre in legalitatea internationala.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: