Anamaria Vasile

”Xena, Prințesa Războinică” nu mai e așa cum o știai! Actrița a renunțat la brunet și a îmbătrânit

Au trecut peste douăzeci de ani de când românii urmăreau cu mare interes serialul ”Xena, Prințesa Războinică”. Printre primele seriale difuzate în România, acesta s-a impus rapid ca lider de audiență, transformând-o pe actrița principală într-una dintre cele mai iubite actrițe ale vremii.

Astăzi, Lucy Lawless, căci acesta este numele ei real, nu mai arată deloc precum cea eroina din ”Xena”. Și e de înțeles, căci Lucy are acum 51 de ani, a trecut printr-un divorț, s-a recăsătorit, și-ntre timp a devenit mamă a trei copii. Starul și-a vopsit părul brunet într-un blond deschis, ceea ce o face aproape de nerecunoscut.

E drept, a luat și câteva kilograme în plus, iar ridurile au început să se facă vizbile, însă e firesc dat fiind faptul că actrița a trecut de prima tinerețe. Cât despre activitatea ei profesională, e de știut că Lucy n-a dispărut nicicând din lumina reflectoarelor, cu toate că noi, românii, n-am mai avut șanse s-o vedem în filme difuzate de televiziunile din România.

Actrița din ”Xena, Prințesa Războinică”, activitate profesională curentă

Cel mai recent proiect al său de durată a fost serialul ”Ash vs Evil Dead”, difuzat în America între anii 2015 – 2018, în care Lucy Lawless a jucat rolul lui Ruby Knowby. Actrița are și un proiect cinematografic în desfășurare, numit ”Mosley”. Acesta este deja în post-producție, urmând să fie lansat până la sfârșitul acestui an.

Actrița din „Xena, Prințesa Războinică”, viața personală umbrită de eșecul primului mariaj

La doar 19 ani, Lucy a rămas însărcinată cu primul copil, făcându-l astfel pe iubitul ei de la acea vreme s-o ceară în căsătorie. În același an, adică în 1988, s-au căsătorit în Western Australia și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Daisy. Mariajul lor n-a rezistat, însă, cei doi ajungând la divorț în 1995.

Trei ani mai târziu, Lucy ajungea din nou la altar, alături de producătorul executiv al serialului ”Xena”, Robert G Tapert. Cuplul are doi băieți, născuți în Noua Zeelandă. Primul are acum 19 ani, iar al doilea doar 17.

Loading...